Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Viktoár #153451 üzenetére

    Nem tértünk el a témától, ez szorosan kapcsolódik hozzá. Egyrész ezt nem csak neked szántam válasznak hanem úgy általánosságban ki szerettem volna fejteni a véleményem a wg manipulációjával kapcsolatban, márpedig itt többen kifejtették hogy az rng is manipulált, másrészt te sem csak az mm-ről beszéltél korábban, hanem rng-ről és ninja nerf-ről is.

    Azt egyébként még kihagytam az előző posztomból, hogy nincs összefüggés a wn8 és a manipulációban való hívés-nem hívés között. Van klántársam akinek 2000 feletti wn8-a van és meg van győződve róla, hogy a wg előre megírja az összes csata végeredményét. Ha megy egy rosszabb csatát már mondja hogy nerfelték a tankját. Szerinte csak úgy lehet szuper unikum valaki ha a wg hagyja és protekciós. Ugyanakkor van olyan klántársam is aki szuper unikum, a játékra szinte 1 ft-ot sem költött még, 0 csatát ment prémium tankkal, majdnem 50e csatája van és 60% felett van a wr-je. Ő például nem nagyon hisz az ilyen manipulációkban.

    (#153452) @BÁ Nutrition:
    Az emil nem tudom fekszik-e valakinek egyáltalán. :D
    Vannak meta tankok amikkel jobban tudod befolyásolni a csata végkimenetét és van egy csomó szutyok tank amivel rá vagy utalva a csapatra. Ha kiborít a sok vesztes csata akkor nyilván meta tankokkal érdmes menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák