Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz polgi803 #143674 üzenetére

    Attól függ melyik japán heavy, milyen pályán és milyen csata tierben.
    A 6-os oi-val és attól felfelé ha top tier vagy városi pályán akkor törni kell az utat. De még ilyenkor is figyelni kell arra hogy legyen csapattárs melletted, mert ha egyedül vagy akkor befutnak melléd amikor ellövöd magad és onnantól nem tehetsz semmit. Ha bottom tier vagy akkor nem ajánlatos nyomni.
    Hülye csapattársak ellen pedig nem tudsz védekezni, de ez nem csak a japán heavy-knél igaz. :)

    Tegnapi csatám. Steppes-en mondom letolom az egyik oldalt. A többiek felálltak a bázisra kempülni, másik oldalon befutott melléjük a luchs és spotolta őket. Ezek az idióták a bázison pedig csak pittyegtek a luchsra a térképen, de annyi eszük nem volt hogy visszatolassanak a dombról.

    Tegnap egyébként 2 ilyen csatám is volt. A másik highway-en ahol 7 td állt fel a bázisnál sznájpolni, az ellenfél letolta a mezőt így biztos volt hogy hamarosan spotra kerülnek és kilövik őket. És nem voltak képesek visszahúzódni a domb mögé. Komolyan nem értem, hogy tudnak tömegesen ennyire buták lenni. Sorban lövik ki őket egymás mellett úgy hogy nem is látják ki lövi őket, de nem menekülnének ...

    (#143677) @lacibacsi:
    Ha nem lenne a garázsomban a japán tigris akkor simán megcsinálnám. Vagy ha a német tigris lenne a nyeremény. Sokkal könnyebb mint gondoljátok. Lesznek x5 első győztes csatás napok. Ha top3 xp-s vagy győztes csatában az ilyen esetben 5-10e xp szokott lenni 1 csatára. Max 10 jól sikerült szorzós kör és már meg is van.

    (#143684) @zodo:
    Beraktál egy képet ahol sokat sebeztél. Olyat miért nem teszel be ahol 0-ázol és talán azért buktátok a csatát. Előző 7 napban 100 csatát mentél 9,20-as átlag tier-rel és mindezt 1500-as átlag sebzéssel. Ilyen átlag sebzéssel az lenne az érdekes ha 50% felett lenne a wr. Olyan nincs hogy 100 csatán át szopat a rendszer. Nem tudod használni az obj 140-et.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák