Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz robogo81 #140945 üzenetére

    Szép játék volt. De a játék MM-je szerint nem releváns...
    KV-2 trollszakasz tagjaként kerülhet TX-be.
    Megsüvegelendő, amit a srác művelt.

    De a beszélgetés folyamán feldobott 3 perc alatt 10-3ra vezető ellenfél nem ez a kategória...

    Olyan csaták is végződnek 15-2-re, 15-5-re, amiben mindkét csapatban szerepel kék, zöld, akár lila játékos is.
    Előfordul, hogy a te csapatodban mindenki lemmingként megindul, a mi profijainkról példát vesznek a gyengébbek és meglapulnak. Persze a térkép pingelés megy, az arty beszúrja a klasszikust: No spot, no shoot.
    Amikor pedig próbál valaki spotolni, akkor egyedül marad. Hiába villant 2-4 tankot, senki nem lövi. Amikor a passzív spotból már futni kell a scoutnak és kiszedik, de még mindig nem lövik/ egyet -egyet lőve az ellen tankjaira vagy totál másfelé figyelnek és semmit nem ér a spot, akkor ne csodálkozzon senki az ilyen eredmények láttán. A legjobban az arty pozíciókban bújkáló HT-k a mosolyfakasztók. A következő csatában pedig Te tapasztalod a csapattársak inkompetenciáját. Nem tudok light-okkal játszani. Mégis amióta megvan a 13-75 és rájöttem ne a spot legyen az első, hanem a Yolo-zás, élvezetesebb a játék. Ha bejön lesz 1300-1700 sebzésem. Ha nem, talán a rohanás közbeni spotokból beesik 5-700 hozzájárulás és mondjuk 300 sebzés. Nem halok meg egyből, sőt inkább csak élvezem a forma1-t. A statisztika mod szerint 1300 WN8-at sikerült csinálni a 13-75-el 120 csatában, ebből 43 volt nyertes. (1100 körül van az overallom, tehát +200 WN8-at csinálok ökörködéssel) Akkor kérdezek mindenkit, hogy minek tanulni a TD pozíciókat, a Heavy útvonalat, az Arty save helyeket, ha egy lightban Yolo-zva még Élvezem is a játékot? És ez a nagy probléma!!! Imádom a heavyket és td-ket de rá kellett jönni, most azokkal felesleges menni. Amíg a száguldás és az agyatlanság a kifizetődő, addig miért akarjuk elvárni, hogy gondolkozzon a játékos állomány?

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák