Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz sequator #140884 üzenetére

    Ez nem arról szól, hogy csak kékek-lilák játszhatnak egy tankkal. Ez arról szól, hogy ha valaki ismer egy tankot, akkor az jó eséllyel nagyobb rálátással rendelkezik a tank használhatóságával kapcsolatban, mint a fellelkesült ifjú titánok vásárlóerő. Rendszeresen előfordul, hogy valaki meg szeretne venni egy tankot, de látva a statisztikáit (igen, az e-penis-ét) a fórumlakók megpróbálják lebeszélni róla, mert sejthető, hogy nem neki találták ki. Ezek után a delikvens mégis megveszi a tankot, majd hogy hogy nem, pár nap (hét) múlva már Serb keresztanyját is szidja, a sz@r prém tankjai miatt. Emiatt aztán jr1994 hozzáállása inkább segítőkész, mint szánalmas kategória... Szerintem...

    Aki élvezni akarja és minden körülmény ellenére élvezni is tudja a játékot, az természetesen vegyen meg bármit. Belőle él a WG. Ennyi. De aki olyan tankot szeretne, amiben jó eséllyel nem csalódik, azért az meghallgathatja a rutinos fórumlakók véleményét.

    (#140891) sequator: "a kék WN8 alattiak le vannak nézve itt a fórumon és túlzottan elitista lett itt a fórumon a hozzászólások többsége"
    Ez azért erős túlzás. Hogy finoman fogalmazzak. Baromság, hogy közvetlenebbül...

    (#140897) sequator:"a többség lenézi azokat, akiknek kevesebb a WN8"
    Nyilván van, aki lenézi a másikat, de csak úgy próbából sorolj már fel három ilyen nevet innen a fórumról!

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák