Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz szbalogh #140399 üzenetére

    907 jobb mind a 3-nál. :D ;]

    430-at még nem próbáltam. T62 és 140 közül nekem is az előbbi egy kicsit jobban tetszik, de szituáció függő a dolog. Nagy különbség egyébként szerintem nincs köztük. Mindegyik kiváló tank a szintjén és a jelenlegi meta fekszik is nekik. A 140-nél még meg lehetne említeni, hogy elég gyakran kap ammo rack-et. A löveg egyébként parádés a t62-n és a 140-en is. Mindkettővel olyan kapáslövések mennek be néha hogy csak lesek. A 140-nek papíron könnyű belőni a kobakját, de gyakorlatban én nem is emlékszem olyanra, hogy belőttek ott valaha. Elég kicsi a felület amit el kéne találni hozzá és a mostani szórásképpel ritka, hogy oda megy a lövedék. :)

    Érdekes alternatíva a t22 med lett volna amíg nem nerfelték túl. Annak jó a torony és test páncélja is cserében sokkal rosszabb az ágyú és lassabb.

    (#140403) @Viktoár:
    Mostani vs régi
    Kevesebb lett a hp-ja, lassabban tölt cserében kicsit pontosabb, de amivel kinyírták az a motor cseréje. 250 LE-s motort 180-asra cserélték így minden kis szaron fent akad. Viszont elvileg a a stock ágyúval körbe forog teljesen a torony, de ebben nem vagyok biztos. A nerf óta nem játszottam vele, pedig nagy kedvenc volt. Jobban örültem volna ha 6-os tankot csinálnak belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák