Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Sziasztok!

    Nemrég kezdtem el játszani, prémium fiók nélkül, csak az ingyenes vonalon. Legmagasabb szintű tankom egy tier 6-os VK30-as (P).
    Több problémám is van a játékkal, többször megfordult a fejemben az uninstall és viszonhallásra. Első körben az, hogy 10-ből 8szor biztos legalább 2 szinttel magasabb tankok ellen kell játszani. Érdekesnek tartom, hogy hiába értem el a 6-os szintet, nem 4-es szintű tankokkal kell küzdenem, de amikor én vagyok a 3-as, 4-es szinten, akkor bezzeg nekem van lehetőségem 5-6-os tankokat parittyázni, kb. semmilyen taktika nem hatásos, én vagyok a bónusz a céllövöldében. Gondolom senkinek nem mondok azzal újdonságot, ha azt feltételezem, hogy a premium játékosok kapják az ilyen ingyenes játékosokat mint én, csak én 2 szinttel lejjebb vagyok. Ez eleve elég embertelen hozzáállás, fizess. :((
    A másik komoly probléma, hogy állandóan, de tényleg állandóan a "láma" csapatba tesz, ez nem véletlen, mert a véletlennek van egy eloszlása, de itt nincs, mert 10-ból 8-szor kikapunk, vannak persze jobb napok, de jellemzően magasabb a vereség. Nem fizettél, a te csapaton a láma csapat, ha azt egyáltalán csapatnak lehetne nevezni. :)
    Gondoltam kipróbálom a svéd vonalat, 3-as szintig öröm háte bódottág, de itt nyakamba kaptam a Tier 5-ös tankokat, lett belőle háte sz*p*s emá nem bódottá. Spotolok, kempelek, max 100-200-300 xp /csata.

    Valami jó tanácsotok van a számomra, azonkívül, hogy játsszak mással? Ahogy elnézem elég sok tapasztalt játékos van itten. :)
    Köszönöm!

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák