Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz wwenigma #128697 üzenetére

    Én is találkoztam már 1-2 olyan lilával aki szerintem egy adott szituációban a döntésével elbukta a győzelmet a több sebzés reményében. Viszont ez szerintem az unikumok kebesebb, mint 1%-ára jellemző. Te pedig nagy részükre általánosítod.
    Igazságot tenni nem lehet bizonyítékok nélkül. Nagyon egyszerű a dolog, ha legközelebb egy igazi unikum (nem statpadder) szerinted a wn8 növelés miatt hoz a csata végkimenetelét negatívan befolyásoló döntést, akkor dobd fel a replay-t róla. Aztán vagy az derül ki hogy ott neked van igazad vagy lehet jön egy unikum és bebizonyítja, hogy ott az volt a jó döntés.

    Ami az orzi csatát illeti. Nagyon kellett hozzá a tudás. Arra a helyre kellett beállnia és úgy kellett mozognia, hogy egyáltalán legyen esélye lehozni akár szerencsével. A szerencséről meg annyit, hogy amennyi szerencséje volt annyi negatív rng-je is. Ő sokkal többször pattant az ellenfélről olyan szitukban amikor simán sebeznie kellett volna, mint fordítva. Az artyk meg olyan messze voltak, hogy nagyobb szerencse lett volna nekik onnan eltalálni orzit, mint orzinak, hogy mellé lőttek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák