Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Steelheart2 #12683 üzenetére

    Annyira nem kell meggondolni, legalábbis a 152 HEAT viszonylatában, általában tier7-8 gond nélkül lőhető vele, inkább az állandó láncolás kedvét kell megszokni. Amikor egy csatában több lövés is csak a láncot találja el valamilyen csoda folytán, pedig az ellen előtted van 50 méteren belül, te teljesen beleszűkülve vagy, és a célkör közepe a tank láncmentes részén van, és mégis láncot lő többször egymás után, na az megfizethetetlen. Tier 9es csatában is lehet vele aprítani rendesen, előfordult, hogy én voltam a top sebző 3,5-4,5k damagekkel, míg a t9eseink 1,6k sebzést lőttek csak... Tegnap megvettem az ISU-t, mentem vele eddig 2 kört, az első nagyon szar kör volt, a második frankó volt. Sajnos kell rá a nagy lánc, hogy legyen egy kis tempója is a gépnek, mert amúgy kicsit lomhább, gyengébben fordul mint a SU. Pedig a SU-n a legényeket felhúztam 100%+bia+20%-ra... még 60 kör és meglesz a BL10 is rá... nyam nyam.

    Én azzal sosem lapultam. Nem is szabad, a 152es nem az a féling. Inkább rárontani az ellenre, pofánbacni, majd visszahúzodni fedezékbe. Ha távolabbról van lehetőség, akkor meg folyton imádkozni, hogy találjon a lövedék teljesen beszűkülve. 77%os találati arányt sikerült összelőni a kicsikével.:))

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák