Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz #38742016 #122983 üzenetére

    Nem tudom hogy cw-ztél-e már, de ugyanúgy fel fog jönni egy speciális csata üzenet pár perccel a kezdés előtt ahol be kell lépned és kiválasztani a tankot amivel mész. WG tornákon asszem be is kell magad rakni a csapatba akkor is ha 1 fős csapat vagy (magyarul átrakni magad a bal oldali oszlopból a jobb oldaliba).
    Ezeket a küldetéseket egyébként sokkal egyszerűbb faceit-en megcsinálni. Ott nekem pár óra alatt meglett mind. Regisztrálsz, bal felső sarokban Play a game-re kattintasz.

    "Select a queue"-nál kiválsztod melyik tierben szeretnél menni. A 7v7 - 7/54 például azt jeleni hogy 7 játékos játszik 7 ellen. A 7 játékos tank tierjének összege pedig max 54 lehet, max 8-as tankokkal. Gyakorlatra lefordítva vagy 6 8-as és 1 6-os tankot vagy 5 8-as és 2 7-est kell betenni.

    "matchmaking event"-nél kiválasztod melyik ladderen akarsz pontokat gyűjteni, ha csak a küldetéseket akarod letudni akkor tök mindegy melyiket választod.

    "join type" Solo ha egyedül játszol és nincs csapatod.

    Ezután a "lets play"-re kattintasz akkor random összerak emberekkel és kialakítja a két csapatot. Feljön egy üzenet faceit-en hogy készen állsz-e, ha mindenki a készre nyom akkor random kijelöl két csapatkapitányt akik kiválasztják melyik pályán lesz a csata. Utána 1 percen belül fel is jön a játékon belül a meghívó a tornára ahol berakod a tankot amivel mész és már csak nyerni kell. :)
    Faceit-en is vannak 1v1 tornák is azokkal is meg lehet csinálni bár nehezebb ott nyerni, mint így random összrekott csapatban.

Új hozzászólás Aktív témák