Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz zodo #119965 üzenetére

    Köszi a válaszokat zodo! :R

    (#119969) nyunyu: ezért szép ez a játék, mert ennyi féle ember és taktika, elképzelés van benne. ;) Nem akarok én senkit meggyőzni, hogy az én kiosztásommal tolja, menjen mindenki olyan cuccokkal, amivel úgy gondolja, hogy hatásos tud lenni. :K
    Amúgy szerintem Prohoovka 1-es vonalán szerintem annak ellenére, hogy már sokan ismerik, a spot bokrokból lehet passzívan is spottolni. Persze ehhez kell az, hogy az enemynél épp ne legyen olyan light, aki a szemközti bokorba akar csücsülni vagy vmi suicid, aki végig rongyol, mert akkor tuti felSPÚTOL! ;]

    (#119972) kchryss: ennyire jó ez a kis 12t?! Érdemes lehet akkor az ELC-ből átrakni a legénységet és inkább azzal próbálkozni? A tank már meg van, mert most az akció alatt megvettem occóért, de gondoltam még a legénységet az ELC-ben húzom egy kicsit. Hagyjam a fenébe és toljam át őket inkább az AMX 12t-ba!? :F Azt látom, hogy majd kell egy plusz lövész, de akkor lehet, hogy a BC-be "előképzett" legénységből a lövészt majd átképzem a 12t-ba és akkor lesz egy viszonylag elfogadható legénységem majd benne.

    (#119979) Frogged: kérdés, hogy melyik tank küldijeit szeretnéd csinálni, de gyanítom, hogy a Stug IV, így én az amcsi T67 vonalat javaslom TD-ből, szerintem azzal nagyon élvezetes a játék, farmolni is lehet és még statot javítani is, de ami lényeges számodra, hogy a T67-el már csinálhatod a küldit.

    (#119980) Jolet: nekem annyi bajom van vele, hogy full kretén csapatokat kapok folyton, akiknek hiába a SPÚT, nem lőnek semmit, mert legtöbbször az induló kört sem hagyják el! Tegnap több ilyen csatám is volt. Illetve nálunk Vörös és Szürke 50 árnyalata, míg az ellenfélnél sötét zöld, kék és lila egyedek találhatóak! (tegnap pl egyik csatában volt az enemynél 3 olyan player, akiknek 30K felett volt a csataszámuk, egyik 68K és még így is 3K feletti majdnem 4 volt a WN8-uk! :Y No itt aztán spútolhatsz, nincs olyan, aki lőne rájuk egyet is. Ezekben a csatákban csak a kempülés vezetne célra, de az is csak addig, míg mindenki elhullik és eljönnek érted is. (MESTER-től idéztem, bocsi érte :B )

    (#119985) jagada: sajnos ez a jelenlegi 100 éves mission miatt várható volt. Nekem is ilyenek voltak a csatáim. 5-5 talán 1x volt, de abban volt 3-3 arty is, legtöbbször - 90% - 4-4 light van, akik TD módban tolják legtöbbször. Csak akkor miért nem TD-t hoznak be?

    (#119990) h1mpi: melyik is ez a prém "Ru"? :F

    (#119994) Gubu0101: az derék, gratulálok! :Y

    (#119999) skopy: szerintem vhol maradt bent vmi a mdokból. Engem is ez fogadott a frissítést követően, de mikor a modokat leszedtem ---> a res mappából a szokásos 5 mappát (audio, audiow...., gui, srcipt, text) átmásoltam a res_mods/0.9.15.1.1 mappába ----> erre újra rámásoltam az aslain modpack frissítés előtti csomagját MŰKÖDÖTT!!! Próbáld ki Te is így. Látom közben megoldódott.

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák