Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz #73173120 #11831 üzenetére

    Nyomtam a gépnek egy újraindítás és most elvileg visszaállt a rend. Azért is jöttem a topikba, hogy rákérdezzek mi a tosz. Mert régen is művelt ilyet, amikor Alt+Tab kombóval átváltottam böngészőre vagy Skype-ra és amikor visszaléptem, akkor beragadt az fps mutató valahol egészen alacsonyan, akkor elég volt a játékot újraindítani, de most már a Windows is kellett... nem jó ómen. De pillanatnyilag megy a játék 60 fps-el (közepes és maximum közötti beállításokkal).

    Szerk: Ne nézd a hivatalos gépigényt... az egyrészt mindig is csak egy álom volt, másrészt mióta először megjelent az ajánlás, azóta sok minden változott (pl: a grafikus motor erősen átalakult). Úgy néz ki, hogy amit maximumnak megadtak az még minimumnak is sovány.

    A magok terhelésén se lepődj meg, nem nagyon használja ki a többmagos processzorokat. Szóval csak a magonkénti nyers erő számít. Én az X4 955 BE procimat felhúztam 4 Ghz-ig is csak a próba kedvéért, érezhetően sokat gyorsult, de az extra fogyasztás meg a zajos hűtés miatt inkább visszatoltam 3.6 Ghz-re.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák