Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Emu #112932 üzenetére

    Az itt volt a PH! főoldalon: Milyen vasat rakjak a World of Tanks alá?

    Fandango (#112925): Sajnos csak azt tudom javasolni, amitől tartottál. Korábbi drivert. Én csak akkor frissítek, ha kell, ha nagyon kell, az otthoni, mindennapos, nem tuningolt gépemen még a 13.12-es Catalyst van, a HD7870-nel bőven elketyeg az is. Volt amúgy pont driveres cikk is: nem igazán hoz WoT alatt előrelépést egy újabb meghajtó, csak akkor kell, ha pont arra optimalizál, amit játszol, és valami nagyon friss.
    Magam részéről a 15.12-es Crimsont javaslom, de előtte a mostanit távolítsd el, hogy amennyire csak lehet, tiszta telepítés legyen.

    (#112934) Sixkiller6: Hehe, biztos így akarják ösztönözni a korán elhullókat, hogy nézzék végig a csatát és tanuljanak a tovább életben maradóktól. Amúgy nálam is előjött ez, OMC modpacket használok, hátha abban okozza valami. Általában nem elsőként halok meg, szóval csak néha volt kellemetlen, de már tudom – hála neked –, hogy az F1-gyel triggerelhető az Esc működése. :D

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák