Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz Jarod1 #112697 üzenetére
Mikor ezt a kérdést tetted fel mentem fel a szerverre igaz 1 percig forgott a "kapcsolódás" aztán hiba üzi "EU1 szerver hiba, nem tudta fogadni az adataimat" várjak az átirányításra ami újabb fél perc de beengedett.
(#112692) popey37
Be van állítva a központba.
Több mint 2k csata alatt szinte 1 % belül mozgok ami ~ az összes csatám 2/3-a.
Lent a grafikon de minden más nő ezért nem is annyira érdekel.Más:
Stug IV kampány TD-15 küldire van valami tipp?
Elsődleges: 3k sebzés
Másodlagos: 1 ellenséges tank megsemmisítése168 csatám van a JP-el, kifejlesztettem rajta mindent plusz a JPII is csak a vásárlásra vár.
Kétszer már voltam egy-egy lövésre de ha megszakadok se tudok 3k -t sebezni.
Félő hogy a nagy tesóval se az első időszakban mert ugyanezt a löveget kapja és újabb 63k fejlesztési költség a X-es löveg.
Képen egy jobb köröm, nem tudom hol rontom el pedig igyekszek résen lenni. -
Warton
őstag
ITT azt írják, hogy ingyen Excelsiort lehet nyerni, ez igaz, vagy valamit rosszul értek?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
kchryss
veterán
válasz Warton #112706 üzenetére
Ja megkapod ingyen ha kilátogatsz Varsóba a rendezvényre.
"Only those who register AND come to the event will receive the additional gifts at the Registration stand, that will be located in Torwar Hall on 8 and 9 April. If you register but do not come, you will not receive any benefit."
-
törölt tag
Egy idézet az előbb olvastam a chaten:
A Lőve prémtank, azaz kredittermelő.
Nem kell játszani vele, csak belépni a csatába. -
zodo
nagyúr
T-10 a házban, eslő IX-es tankom.
Miket érdemes rátenni?
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Nem tudom mennyire off kérdés, milyen klánokat javasoltok? Ahova be is vesznek
Nem játszom sokat, ügyetlennek nem tartom magam. Tier 6 (m6-al) megyek sokat. -
rlazol
veterán
válasz Chris0321 #112673 üzenetére
a ding-dong hang a z ágyú betöltöttségét jelző hang, nem arra gondolsz?
elég béna, mert 1-2 mp-vel a betöltöttség előtt elkezdi lejátszani, h mire a hang végére ér, töltve legyen az ágyú. A régi sokkal jobb voltAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
popey37
addikt
hát ez a hangmotor egy nagy kalap sz**.
a visszhang az egyenesen idegesitő. ha nem lesz hozzá normális mod, akkor én törlöm a regemet a wotról.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz SoulReaver #112722 üzenetére
visszhangzik az egész, a motorhangok minden tanknál egyformák.a lepattanók cincognak, nem tudom megkülönböztetni, hogy bejött vag lepattant. borzalmas
30k-s 5.1 dolby surround fejhalgatóm van és nem tudom rendesen beállitani. az előző hangmotorral tök jó voltTeló: +36302105384 SW 120/600
-
-
popey37
addikt
válasz SoulReaver #112725 üzenetére
föként a garázs visszhangzik. a játékban már nem.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
adrian360
őstag
és sem tudom milyen visszhangról beszél.
-
jano_77
nagyúr
szép volt az a driftelős megállás
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
CirrMee
addikt
A garázs visszhangosabb egyedül, de az sem jobban, mint egy igazi.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
rlazol
veterán
válasz popey37 #112734 üzenetére
én ma egy ilyenbe futottam bele.
Lakeville, alulról indulva, foglalással vesztettünk, 10k WN8.
A heavykkel elmentünk jobbra, tőlük meg a többség 2-es soron jött. Én mentem előre, de a templomhoz már egyedül értem, a többi heavy a tó déli oldalán kempelt a domb körül.
Gondoltam, arra csak képesek, hogy lelőjék a capet... hát nem, egyenként kilövették magukat, miközben én egyedül kitakarítottam a városbe érkező 3 tankot és bespotoltam (ill. részben lőttem) az a középen és hátul snipe-olókat.
A végén még 1 criticalt lőttem egy T-34be, különben 4k körül lett volna a sebzés (bár az ászt vsz akkor se adja meg).
A csata végén még majdnem full hp-n voltam, 1850 pattintással
van olyan, hogy nem tehetsz többet...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Tuco Ramirez
őstag
T49-et próbálta már valaki az új patch óta? A 152-es lövegének brutális lövéshangja lett.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
SoulReaver
veterán
válasz Tuco Ramirez #112738 üzenetére
És túl pontos is...
-
Terek
tag
nem értem miért csodálkoztok az ilyen bukó meccseken és bot csapatokon.
sajnos az összes bot és tizenéves online,akiknek köszönhetően bevezetésre került ez a "minek nevezzelek" hangmotor....
a patch napján letolt "próba" meccs elég szépen bizonyította ezt,ahol 0:15-re kaptunk ki,és a csata első!!! percében kilőtték a fele csapatunkat.... a legszánalmasabb az egészben,hogy még röhögtek is ezen a kisiskolások..... -
SoulReaver
veterán
válasz Terek #112740 üzenetére
Az első meccs nekem is jól sikerült a paccs napján... hárman kezdték el lőni egymást, míg nem ki is lőtték, aztán a maradék agyhalott egy helyen várta a halált... Overlordon voltunk, szóval a kis Bat-emmel szépen kitáraztam a legelső tankra akit megláttam, aztán irány a szikla, halálugrás..
-
jagada
addikt
válasz SoulReaver #112744 üzenetére
Az már meg volt 95%-nál is.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.