Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Jolet #112028 üzenetére

    NO, nekemis meglett az éjjel, tegnap megcsináltam a fele xp-t az 59-16-on, majd éjjel lenyomtam a másik felét is, közben type59el is mentem egy pár jó kört.:)

    Nekem másik ágakról megvan minden top modul (+freeből a lánc és a torony), így azokkal szereltem fel, majd a legnagyobb 85össel is ki akarom próbálni, de előtte ki kell fejleszteni... Én Venti+Töltésgyorsító+állandó optikát raktam rá, a legényeimhez így passzol a legjobban. Amúgy is szeretek pofozkodni, az 59-16al 36 csatából talán ha 3-4ben csináltam csak spotot.M

    ondjuk az egyik malinovka volt, ahol egyből beálltam egy bokorva a bázisok között félúton, és mint a hülyegyerek izgultam, és rángattam a tornyot, figyeltem, hogy melyik ellenfél néz rám közvetlen, de se ez nem történt meg, se a beszarásjelző nem világított. Igaz, végül meghaltam, de ez a magam hülyesége. Mióta átdolgozták a mapot ebbe a formába, a déli részen hirtelen lesz nagyon mély a víz, én meg megszokásból mindig oda rohanok, hogy fedezékbe kerüljek. És mostmár 2odjára vagy 3jára szépen bele is zúgok a vízbe nyélgázon.... A vége 6k spot lett. és nyertünk. Bár, miután meghaltam, elég nehezen nyertek, nem villogott nekik senki....

    WZvel meg az első kör érdekes lett. 4kill Naydin's medál. Nem tudom, hogy jött össze...:D

    HJa igen:

    T28HTC LT-7 küldi: Most akkor mi is a feladat? Spottolni és sebezni az artykat, vagy spottolni is megölni (akár én, akár más teszi, de haljon meg), az én spottom alatt?

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák