Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Rég nem jártam a topikban. :) Talán legutóbb is éppen prémium tankot készültem venni (aztán mégsem).

    A felállás a következő: Van a kontómon 6331 gold (évekkel ezelőtt töltöttem fel egy rakás goldot, azóta vettem féláron 4 garázshelyet és ennyi, ott csüng a számlámon érintetlenül). Most van több Tier VIII-as tank is, ami beleférne a keretbe újévi akcióban.

    Kiszemeltek:

    AMX CDC
    Panther 8.8
    Su-122-44
    Super-Pershing
    STA-1

    Nagyjából ez a csökkenő sorrend. A legnagyobb gondom, hogy az AMX CDC-hez 2 gold (azaz KETTŐ) hiányzik. Rohadt idegesítő, mert nem terveztem még rátölteni újabb 500-1000 körüli goldot a kontómra, csak emiatt (főleg úgy, hogy ha rátöltök 1000 goldot, akkor a T-54 mod 1 is elérhető közelségbe kerül és piszkálná a csőröm).

    Néztem, hogy van-e megint olyan event, aminek a teljesítéséért jár 10 ajándék gold, de nincs. :(

    Nem különösebben zavar a nulla páncélzat. A Hellcat az egyik kedvenc tankom, szeretem a játékstílusát.

    Szerintetek érdemes az AMX CDC miatt újabb adag goldot vennem? A Panther 8.8 lövege hasonló karakterű a CDC-hez, gyorsan tölt, nagy az átütése, de a tank sokkal kevésbé mozgékony és ugyanúgy papír. A Su-122-44 lövege nagyon pontatlan, nem olyan távolról támogatós stílus, de trollkodni lehet vele a gameplayek alapján. A Super-Pershing meg... az egy fura lény.

    Fontos lenne, hogy a tank fossa a kreditet prémium fiók nélkül is, szóval ne kelljen folyton prémium lőszerhez nyúlni, ne zabálja fel a profitot.

    Pro/Kontra vélemények?

    A T-54 mod 1-nek még nem nagyon néztem utána, mennyire érné meg a felárat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák