Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Húznám a WZ küldetést a Chi-Toval, de asszem ez lesz a leghosszabb grind. Amennyire istenkirály volt a Type58, annyira hányingerem van ettől a japán [moderálva].
    T6-ban ugyanaz, mint az FV4202 T10-ben. Azonos csőlehajlás (10 fok), nulla toronypáncél és mindkettő [moderálva] lassú medhez képest. Az alapvető közepes tank feladatokat képtelen ez a [moderálva] ellátni (ahogy az FV is), mert lassú, lomha, nem agilis. Nem lehet felfutni a med pozíciókba kezdés után, egy jagdtiger 88-at is nehézkesen köröz ki, elfutni sem olyan eccerű, mert [moderálva] lassú. Mi marad?
    Sniperkedj. Egy közepes tankkal. Nem, még véletlenül sem lehet agresszívan játszani, ahogy az elvárható lenne egy medtől, maradj csak közép-távol és csipegess akit tudsz. Alapjáraton rühellem a közepes tierbéli pötyi ágyúkat, szóval itt még ez is rájátszik az utálatra.
    Nem azt mondom, hogy rossz tank, mert van akinek nagyon jól megy vele és élvezi. De hogy nem lehet az ember akkora hatással a meccsre, mint egy gyorsabb tankkal az is ziher.
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 75%-os emberekkel kezdtem, mert nem volt egy darab japán legényem se, de amit fentebb leírtam azon ez mit sem változtat. Fullosan sem lesz mozgékony/gyors ahogy a többi. Maradjak hátul és pöty pöty pöty pötyögtessek? Pokolba ezzel a járgánnyal :(((

    [ Módosította: Mate ]

Új hozzászólás Aktív témák