Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz Djuree #100552 üzenetére

    Hát ne haradgudj, de én a 8-as francia arty-val meglövöldözöm a 2k sebzést ha nem totál hülye a csapat,és nem gázolnak át rajtunk. És ezt a GOD-mod-ot is csak most kezdtem el használni a 9-es arty-nál, mert ennél valahogy jól esik használni.
    Hiába sírsz, az arty-játék sem fenékig tejfel. Mikor noob-oznak a csapattársak, hogy nem csinálok semmit. Pedig én szűkülésig célzok, a célkereszt középen az ellenféllel, dehát ha nem talál akkor nincs mit tenni,várni kell a következő lövésig. Sajna ez ilyen, klikkel egyet az ember,és vagy talál ,vagy nem talál.

    Lehet köpködni az arty-kat, de sajnos szükség van rájuk. Megnézném akkor hogy sírnál, ha T9-T10-ben támadó módban a beásott TD-ket nem tudnátok kiszedni a helyükről, mert nem tudnád sebezni őket. Klopfolhatnád HE-lőszerrel 200-400 HP-t csipkedve, míg ki nem lőnének.

    dvids:
    Ja, sokkal élvezetesebb harcolni F2F a sok gyökér goldspammer-rel. Ha arty-zok legalább nem ingerel fel a sok gyökér klánozós lila stathuszár,akik okádják a goldlőszert ha kell,ha nem.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák