Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolbi_30

    őstag

    Nalunk is lankad a lelkesedes ..Discordon is az megy, bazdmeg mar csak mi elunk es alig 8 perce megy a csata.., vagy geci mind ott kempel es minden is az ellenfele..
    Tegnap erot vettem magamon, mentem brawlt..6 km broadside Azuma..5 lepattano a tobbi melle(pommern), aztan alaska detto csak tobb ment melle..Kozben en nyeltem szepen a tuzeket meg a combos peneket..nyertunk de erdekes volt.
    Ugye itt sokan mondtatok hogy a hannover egy raklap fos..igazatok volt. Amikor lehetett tesztelni, mukodott. Gondoltam kiprobalom, megvettem par hete...volt vele olyan meccsem, hogy nem sebeztem semmit, mert nem volt spot mert a ddnk leghatul fustben.. a cvnk meg 6000meccs 42%...se spot se support..igy mivel ezt a foskupacot egy vak is latja a marsrol, szepen leolvasztottak..de valami 60-70k volt vele amit lottek neki szembol...
    A jobb jatekosok mar abbahagytak..pont azert mert jatszhatatlanul szar lett. DD vel ongyilkosok az elso 3 percben..spotfoglalas vagy blokkolas azt nem szelen meneteljunk aztan feluton kapufa..radaros hajoval radarozni..kizarolag a startnal, amikor kellene akkor nem..CVvel spotolni kicsit ah felejtos..ez egy single player jatek lett multi lehetoseggel. Osszesorsol 11 vagy 9 faszparaaztal akik megbeszelik hogy A-B es mind elmegy C re..beallnak egy sziget moge ha van es rinyalnak hogy kikapnak mert nincs spot meg miert az ellenfele a masik 2 pont..

    [ Szerkesztve ]

    You want some birth control, you can smoke a cigarette.

Új hozzászólás Aktív témák