Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schaltow
újonc
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
Lehet, hogy vicces kérdés.... A tokennekből nem lehet szenet vagy acélt csinálni?
Köszi!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32960 üzenetére
Ha ott lettem volna GCS el te lettél volna resetelve.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32962 üzenetére
Giluio Cesare.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz olivera88 #32964 üzenetére
Szóval, a leginkább OP T5 BB-vel ki tudnád csapni a leginkább papír T5 cirkát? Nem semmi lolka! Mondjuk kétlem, hogy eltalálnál... talán 10km körül beadná, de max range tolom, ahogy ezzel illik
Jó kis hajó ez amúgy. Nem mondom hogy megtartom, de nem zárkózom el tőle.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #32965 üzenetére
Hát más T5 öm nincs azért írtam azt.
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
Az megfizethetetlen, amikor valaki azt gondolja, hogy a 2. vh-s csatahajók széntüzelésűek voltak...
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
Ez van R5-nél. Még ha R20 és 10 között lenne, ahol hemzseg az oli, azt mondom, oké. Próbálnak HE-zni, mert nem igényel tudást, odaböfögsz, tűz, sebzés. Hátha elég lesz a csillaghoz. Minden hajó tudja.
De hogy R5-nél a GK-n kívül minden HE-t lő... az egy vicc.
Ez már nem ranked.. ezentúl JOKED-ként fogom emlegetni. -
olivera88
veterán
válasz sh4d0w #32970 üzenetére
WOWS Facebook csoport? Nem tudtam sírjak vagy nevessek. Elképesztő.
#32971) FoxiestFox Szögelt hajók ellen legjobb orvosság. Azt használják ami működik. Múltkor Repuval szépen leégettem egy AONO s Montit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz olivera88 #32972 üzenetére
Igen, csak mindenre HE-t lőni agyfasz.
Nem erre van tervezve a játék, hanem arra, hogy az ellenfél vonalaira nyomást helyezve olyan helyzetekbe kényszerítsük a hajóikat, hogy kénytelenek legyenek oldalt fordulni, ami megnyitja a kaput szignifikáns dmg kiosztására az adott cél ellen. Erre van kialakítva a spotting, erre jött be az Expert Loader perk. Erre van, hogy 20mp után ledobod a spotot.
Mindez nagyon szépen működik különböző tournamenteken és CW-n, olykor randomban is, mert van elég player, és valaki biztos épp újrapozicionál, hogy ráláss az oldalára, ha résen vagy.
Itt minél feljebb jutok, annál több az agyhalott HE spammer.. holt mindegy, broadside vagyok, vagy sem.. HE minden irányból.
Túltolták, mert ríttak a núbok, hogy nem tudnak sebezni, mert lepattog az AP, így szinte minden kapott túltolt HE-t, és most mind szopunk miatta. És a vicc, hogy a rossz játékosok még így sincsenek kisegítve, ugyanúgy képtelenek javítani a wr-jukat, és az átlaguk sem nőtt annyival, amennyivel remélte a WG, hogy közelebb hozza őket az átlagoshoz[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #32973 üzenetére
"Túltolták, mert ríttak a núbok, hogy nem tudnak sebezni, mert lepattog az AP, így szinte minden kapott túltolt HE-t, és most mind szopunk miatta. És a vicc, hogy a rossz játékosok még így sincsenek kisegítve, ugyanúgy képtelenek javítani a wr-jukat, és az átlaguk sem nőtt annyival, amennyivel remélte a WG, hogy közelebb hozza őket az átlagoshoz "
Gondolom ez olyan - nem 1x látott - géniuszok miatt lehet, akik bb 1v1 3km broadban is HE-vel lövik az ellen bb övpáncélját. Az asztalt csapkodtam a röhögéstől.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
válasz olivera88 #32976 üzenetére
"Elő se jött"-téma:
Az előbb volt 1 csatám Atlanticon, ahol írom chatbe még meccs elejefelé, h pusholni fogok B-re, kérek támogatást.
Jöttek a wilcók, utána meg a valóság, h 1edül álltam az Iowával 3 bb között, míg a másik hat "csapattárs" gondosan körözgetett az északi szigetek körül.
Tök jó érzés volt 56k-val kiesni a meccsből, és hozzásegíteni a többieket a boardon följebb jutni.Az ilyenek után néha jó fíling lenne kiosztani néhány meccsre bant.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Honzi
senior tag
Nemrég olyannak voltam részese ami hihetetlen.
Ibuki full HP nem tud egy hindit akinek 3000 HPja van eltalálni 10km-röl és kinyírni 3 perc alatt és ezen megy el a játék nekem kellet 24km-röl kilőni de már késő volt a pont hátrány miatt.
Videó ha érdekel valakit 4x gyorsításban.[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Ti melyik hajót vennétek meg az alábbi hajók közül és miért? Köszi!
Buffalo
Cleveland"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ddt500hu
veterán
válasz belaazallat #32982 üzenetére
Buffalo. Mert az 9-es.
-
sutyerák007
senior tag
Cleve mert az visz a Worcester fele.
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #32984 üzenetére
Worcester nehezebben használható. Legalábbis szerintem.
-
félisten
Én szar vagyok a Woosterrel, pedig az Atlantával nagyon megy. Nem merném ajánlani, hacsak nem vagy jobb nálam egy-két kalsszissal
-
sutyerák007
senior tag
Én csak úgy általában szoktam hajót ajánlani sosem személyre szabva. Nem mindenki tud játszani az adott hajóval. Viszont ha valaki jó azzal a fossal(wooster) akkor az nagyon irritáló az ellenfélnek.
-
félisten
válasz sutyerák007 #32987 üzenetére
Japp. Szakaszban pl nagyon ütőképes, elég kétszer befüstölni, és oda DD, CV be nem jön, de a legtöbb BB is elijed
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
7-10 másodpercenként szeretsz lőni ~lapos salvókat, vagy tudsz célozni annyira, hogy 2-3 Ssalvo van a levegőben? Kb ez a kérdés másképp (ha a főbb vonalakat nézzük..
Más: Most az Iowa-t húzom, de csak hullokig, aztán montana. Supply line-os küldiben volt pár esélyem még, az utcsót persze vesztes társak -úgy halnak, hogy rossz nézni- miatt 50k-val vesztettem..
Utána meg jött egy ilyen:
A Missuri 228k-s, az Alsace 227k-s rekordjához pont passzol...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sith7
nagyúr
válasz sutyerák007 #32994 üzenetére
-
olivera88
veterán
Akinek van Minotaur itt topicba az range upgradet használ vagy reloadot?
Én reloadot + AR skill.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Tegnap meglett a Colorado, kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb mint a New Mexico.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest