Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz LK #27704 üzenetére

    Tényleg kíváncsi lennék rá, milyen lenne így. Azonnali következménye lenne minden rossz mozdulatnak, lenne értelme a flankeknek, kimozdítani az ellenfelet a kényelmes anglingből, crossfire-be fogni, nem az lenne, hogy ó, random német/francia/brit kaksó rájött, hogy itt neki nem tetszik, full broadside megfordul, odasózok egyet vízvonalra, 10k, odasózok még egyet, kicsit feljebb, még egyszer 10k (true story, Richelizrwokeöhieu vs Montim), ő visszasóz a full angled hajómnak HE-vel, 10k szia, két tűz szia.
    Lenne értelme belemenni minden jó kis brawlingba, előre kifordított ágyúkkal, ahogy régen csináltuk, és ahogy a Yamatot-Musit a mai napig ki lehet csapni egy salvoval, de jó esetben a Montit és rokonait is. Most ezekkel a hajókkal nincs értelme közelharcot vívni bármivel, ami nem ezek közül kerül ki, mert egy passing by alkalmával 25-30k pennél több nem csúszik be, míg ha ők résen vannak, szopó. :(

    Amúgy pont ezt mondom, nem lenne rng. Az rng lényegében a dispersiont cseszi szét, és a tüzeket, floodingokat tudja szabályozni. Tüzek jelentik nekem a legkisebb problémát, legalábbis cirkákat simán tudok tankolni, a brit BB vonalat már nehezebb, mert durva az alpha is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák