Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    Én most kezdtem el egy hete tolni wows-et újra, utoljára closed alpha hétvégi eventeken próbálkoztam, de annyira elment a kedvem, hogy closed betat annyira kihagytam, hogy még az arkansas sincs meg :( Pedig direkt ezért pedáloztam hogy benn legye még alpha-ban. Na mindegy.

    Nekem nincs bajom a wyoming-al, néha adja, néha nem. lövök egy tesztet, és már félúton látom hogy jó lesz vagy sem, küldöm utána a többit. De szerintem érdemes nem egyszerre lőni, hanem 4-5mp-enként, hogy ne legyünk teljesen védtelenek 30mp-ig utána. Szerintem.
    Kawachinál nagyon kerekedett a szemem amikor láttam hogy 9.8km-re tud csak lőni, de aztán megnéztem milyen a másodlagos fegyverzet, azóta szántszándékkal megyek 1v1 mint a bulldog közelre.

    Szóval amire ki akartam térni, amiért abbahagytam closed alpha 2. hétvégéjén hogy annyi dologra kellett figyelni, ami kezdőként(lowtierben) felb@szott. Most azért jobb. Szerintem a csatahajóknak a sebesség hiányzik(pár csomó elég lenne), mégpedig nem önmaga miatt, hanem mert tier3-4ben a csapat fele elhullik, mire a battleship egyáltalán lőni tud. És aztán megy a móka körbe körbe a pályán, mert minden battleship a map szélén megy, hogy ne kelljen tornyot forgatni...

    Egy pár kérdés. Álló hajó pontosabban lő mintha teljes sebességgel megyek egyenesen előre?
    Honnan tudom a hajók páncélzatát, és az ágyúk átütését?
    honnan tudom hány km-ig spotol a hajóm?

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák