Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz Met #7554 üzenetére

    Én láttam, sajnos.

    Egyetlen aloldalnyi tartalom, ahol a képek és a szövegek váltakozva jelennek meg jobb/bal oldalt, csakhogy mindez a linkelt ocsmány téma környezetében, nagyon szűken, mindenféle stílus nélkül. Nulla funkció, 1 nap alatt pótolható egy modern témán. Legyártható ez a nyitóoldal, és ha kell, később hozzá lehet dobni aloldalakat.

    Eastman: Ezzel csak elijesztenéd őket. És nem tudom, hogy jött le, de én csak jót akarok, nem arra a röhejes összegre vagyok ráfeszülve, amiért felajánlottam, hogy megcsinálom, hanem mert máshogy nincs értelme és látom, hogy neked nem megy.

    Felajánlottam a tárhelyem, ami a Sybell-nél van, meg majd beszállsz a tárhely költségbe is, ha lesz pénzed. Egyedül egy domain (át)regisztrációra van szükség, ami 2 ezer forint kb, és azt is mondtam, hogy az egészet kifizeted majd, ha tudod. Később, meg ha szeretnél, függetlenedsz tárhelyileg, a költözésben vagy a Sybell-en belüli szétválasztásban meg segítek.

    Mi kell még? Erre most jössz megint ezzel az elavult témával, mintha a levegőbe beszéltem volna mindeddig a PÜ-kben és a telefonon. De persze, én vagyok a hülye, hogy ráfeszülök valamire, mert ennyire OCD-s vagyok, ha hulladékot látok. Attól, hogy a példaoldalaimon mindenféle gombok, meg ajánlatkérők vannak, az nem azt jelenti, hogy a tied is ezekkel akartam volna bezsúfolni, ettől igazán nem kell hátrahőkölni, aztán azt kamuzni, hogy jobb ajánlatot kaptál.

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák