Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    válasz Jinxb1rd #4712 üzenetére

    Ez sajnos ilyen, a sablon készítője kifizeti a hozzáadott pluginek fejlesztőinek a developer licensz díját, így gond nélkül csomagolhatja hozzá a termékéhez őket, viszont így a sablont megvásárló személy nem jogosult a pluginek automatikus frissítéseire, csak akkor kapja meg őket, ha ismételten letölti a sablont (már ha jelent meg belőle új verzió és ahhoz hozzá lettek adva a pluginek friss kiadásai is). Ezért cserébe viszont nagyon sok prémium bővítményt és extrát megkapsz egy sablon áráért, amiket ha egyesével össze kellene vásárolnod, akkor a kifizetett ár többszörösét kellene kicsengetned. Tehát valamit valamiért.

    Viszont azt erősen kétlem, hogy az Avada, mint a themeforest legeladottabb és legnépszerűbb WordPress témája csak úgy eltűnne egyik napról a másikra :) De ha mégis így lenne, akkor ugyanúgy le lehetne tölteni a friss verziókat a fejlesztők honlapjáról. Kizárt dolog, hogy egy ekkora bevételi forrást valaki magára hagyjon.

    Olyat se hallottam még személy szerint, hogy egy népszerű sablon eltűnt volna themeforest-ről. Akkor történhet ilyesmi, ha komoly biztonsági rést találnak benne vagy ha a fejlesztők megszegik a felhasználási szabályzatot. De általában még ilyenkor is elérhető marad a sablon a készítők weboldalán keresztül. Ha ott sem találni, akkor viszont már alapból kétes megbízhatóságú lehetett a készítő személy vagy csapat.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák