Új hozzászólás Aktív témák

  • Boglya

    senior tag

    Sziasztok!
    No én szombaton kezdtem el a játékot, már végigmentem a sztorin és ismerkedek az endgame-el, most 45ös tán a szintem. Harcos módban tolom és a bladestorm skillt használom, a leghasznosabb fejlesztés az volt rajta amivel folyamatosan pörög és lehet aprítani, szerintem nagyon jó, bár láttam, hogy a többség a bleeding edge-t használja. Így viszont előjött a diablo feeling :D
    Tárgyakból barna egész sok esett már, lila még csak egyszer. Viszont nem tudom ti ilyesmivel találkoztatok-e, néha van random boltos a térképen és árul egy lila tárgyat, nekem így lett egy gyűrűm meg egy kétkezes kardom, ami szerintem - a szintemhez képest - nagyon brutális. Pont előtte esett egy barna kétkezes fejsze és ez a kard 3szor akkorát sebez mint az, azóta úgy megyek át a szörnyeken mint kés a vajon :D.
    Maga a játék nekem tetszik, jelentős buggal eddig nem találkoztam. Persze tartalom terén még messze nem egy PoE, de nekem az a játék már túl bonyolulttá vált, pedig több 80+os karaktert is csináltam benne régen, de mikor legutóbb kipróbáltam már inkább ráhagytam, szerintem nem túl kezdőbarát.

Új hozzászólás Aktív témák