Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
Hello,
kb egy hete valami win frissitestol kezdve a rendszer latencyje nagyon megnott, zenelejatszas kozben surun beszaggat. Azt mar kideritettem hogy osszefuggesben all a wifis halozati forgalommal. Egy asus N15 adapter van a gepben amit ha atallitok 802.11 b-re akkor kb 5 megas lesz a net de latencyproblemak nelkul. ha b/g-re allitom (mint default) akkor egybol elkezd a hang/eger/windows szagggatni, foleg a sebessegteszt (speedtest.net) alatt. Gondoltam talan az SSD de mikor masoltam ra egy 20 gigas fajlt semmi ilyet nem csinalt, ha meg idle-ben van a gep de wifivel akkor is beszaggat, ha ritkabban is. Termeszetesen a driverek /frissitesek a legfrisebbek.
Esetleg valami tipp mi lehet? Roppant idegesito. Win10+skylakes konfig ha relevans. -
flashpointer
őstag
Hali, egy gyors kerdes: Ha egy kulso usb-s wifi adaptert a pc haz belsejebe helyezek el, az antannakat is, az nagyon learnyekolja?
-
flashpointer
őstag
koszi a valaszokat, akkor max valami antenna-kivezetessel lesz megoldva : )
-
flashpointer
őstag
Hello, egy gyors kerdes:
Egy par lakasos tarsashaz alatt van egy pince de eltolva, szoval a teljes alapterulete az udvar alatt helyezkedik el.(kb egy meterrel a fold alatt lehet a teteje) Eleg massziv minden iranyba, 30 cm vasbeton minimum, csak egy szellozo van rajta, Se terero se semmi nem megy le. A Lakas egyik szobaja ahol veget er, kb ott kezdodhet a fold alatt a pince. A Kerdes az hogy oda wifit hogy lehetne lejuttatni? Vezetekes megoldas nem johet szoba. Valami brutaleros jelerosito? A Problema hogy pont a gyerekszoba van hozza a legkozelebb... Esetleg egy elektromos halozatra csatlakozo repeater?
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest