Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz Exodius #51465 üzenetére

    A PC-be USB-s vagy LAN csatlakozós eszközt szeretnél?
    - USB-s olcsóbb de teheted laptopba is, hordozhatóbb a kis mérete miatt. 10-20.000 ft. Kapható belőle olcsó pici modell is, pár ezer forintért, igaz az nem valami csúcs minőség de én tesztelek nemsokára majd egy ilyet. (~2500 ft )
    - Asus routerek tudnak gyárilag is AP módot. Ezek az eszközök több funkciósak így. Lehet router és AP is. AP módban veheti egy másik router jelét és azt továbbíthatja LAN porton a PC-be vagy egyéb vezetékes eszközbe. (pl. 2db Asus Rt-AC1200G+ kijön ennyiből, nem volt ajánlott router eddig, de mostanában úgy látom, nincs gond vele.)
    - Jelismétlő AP módban. De ezt csak zárójelben jegyzem csak meg. Mert ezeket közvetlenül a konnektorba kell dugni, tehát az elhelyezésük adott. Hacsak nem viszed fel pl. egy hosszabbítóval az asztal vagy szekrény, stb tetejére, hogy jobb vételi helyzetbe hozd. Ezek kicsit olcsóbb eszközök általában. De a célnak megfelelnének és ha nem használod AP-nak, lehet jelismétlő, mint eredetileg. Vagy akár párhuzamosan is tudják a jelismétlést és a vezetékes net (AP-szerű) módot.

Új hozzászólás Aktív témák