Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz kovacs65 #14450 üzenetére
+1
Nekem Cube i9-em van lassan két éve, és teljesen elégedett vagyok vele.
saxonb76 A Yoga nem csak hogy atom procis, de csak 64 gb-os és eMMC tárolós, vagyis lassabb. Ha hosszabb távra tervezel vele akkor én sem ajánlom ennyi pénzért.
Inkább ehhez hasonló teljesítményű gépet keresnék akciósan, ha kint élsz akkor lényegesen jobb ajánlatok közt tudsz válogatni.
-
saxonb76
csendes tag
válasz kovacs65 #14450 üzenetére
Sziasztok,
Szóval most már kicsit nem tudom mit vegyünk.
Az asszony nem csinál vele csak alap dolgokat.
Word excell, internet, meg internetes játékok.Szóval egy kisebb tabletpccben gondolkodtunk. De az Asus 101-est csak 8350-es procival szerelték.
Aztán meglátta ezt a lenovo yogabookot ami ugyan nem szétszedhető de hajlítgatható meg kicsi meg tud sok mindent és hát az ára sem rossz. SIM nem kell. Csak wifi-t használ.Szóval ezen a nyomon kellene elindulni.
m-core-os proci nem feltétel szerintem bár ha azt mondjátok akkor meggyőzhető vagyok és nyitott mindenre. -
-
Somatom
veterán
válasz inf3rno #14454 üzenetére
No, az nekem is régi vágyam. Vettem egy mini PC -t. A vas eléggé "tabletes konfig". Ezen szépen fut trial -ban a Win10, a Remix OS (Android) és a Puppylinux. Sztem ha az ember egy kicsit odafigyel a konfigra, akkor tabon is össze lehetne hozni. Pl. A Surface -ekről olvastam, hogy mennek Linux alatt is. Még Wacom driver is van.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
inf3rno
nagyúr
válasz Somatom #14455 üzenetére
Elvileg T100-akra fel lehet tákolni valahogy. Én agyalok rajta, hogyha megvan az alaplap csere, akkor már foglalkozok egy kicsit többet vele, és felszórok egy desktop Linux-ot, pl Mint+MATE-t vagy ilyesmit. Igazából a mostanin tudnám is tesztelni, hibás a lap, de még működik úgy ahogy...
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok. Haveromnak összeomlott a windows az Alcatel 10 Plus készüléken, ezért újratelepítettük. Hangot sehogy nem tudunk rá csiholni. A hangkártya driver fent van de a beépített hangszóró ismeretlen hangeszköz. Honnan lehet drivert letölteni? A kamera és egyéb drivereket is úgy kerestük hardverazonosító szerint de ehhez nem ad ki semmit.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
válasz inf3rno #14459 üzenetére
Köszi, ezt mi is néztük, egy két dolgot megoldott, de közben írtunk egy levelet az alcatel supportnak és küldtek hozzá drivercsomagot!
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy windowsos tabletet venni olyan 40-60k körül használtan.
Amiket eddig kinéztem->
Dell Venue 11 Pro 7130
MS surfacebook pro 2-3chuwi Hi10 plus?! ezt újonnan.
Filmezésre használnám leginkább Hdmi-vel FHD tvre kötve + 3 órás repülő utat örülnék ha kibírna filmnézéssel + külső hdd támogatás.
más alternatívákat is meghallgatok, noname kínaiak is jöhetnek. ( android/windows dual bootosnak külön örülnék)
Köszönöm.
-
addikt
válasz illes0102 #14465 üzenetére
Ezt első kézből erősíthetem meg.
A Surface Pro is sok lenne arra amire neked kell.
Ha csak filmezni, meg pötyögni kell vegyél egy Asus Transformer Minit, vagy bármi hasonlót. Vagy egy androidos gépet, az is tudja ezt.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
ksanc
őstag
Üdv!
Tervezem valamilyen Windows 10-es tablet beszerzését, viszont egyéb pénzigényes projektek miatt csak 0%-os hitel jöhet szóba. Tehát használtan sem tudok most soktízezret kifizetni.
A jelenlegi befutó az edigitalnál a Dell Latitude 5175, de nem igazán találok róla teszteket, illetve csak más paraméterekkel.
Ami fontos: legalább 4GB ram, mobilnet (lehet csak 3G is), ssd háttértár és win10.
Jótanácsok?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
valakinek van tippje hogyan lehetne gatyába tenni egy win10 tabit? chuwi vi8 plus a delikvens, frissítettem új windowsra, és valszeg elszállt a touch screen drivere, és most gyakorlatilag nem férek hozzá a készülékhez. bekapcsol faszán, de a type c hub-omat nem látja jól, így nem tudok se egeret se bill-t rákötni.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
tölteni még csakcsak tölti, de ott is egy pillanatra felvillan a kék led, és csak ott tűnik úgy, hogy érzékel, azon az egy ponton, de nem tudom azon a ponton tartani. lehet a kütyü usb csatlakozójával van gond, bár rendes kábellel tölti rendesen.
-
ksanc
őstag
Eddig nem foglalkoztam a dologgal, mert azt hittem, pofonegyszerű, de mégsem
Ha egy tablet fogad SIM kártyát, akkor hogyan lehet vele telefonálni? Lehet egyáltalán? -
Somatom
veterán
Androidos tabletek között vannak GSM telefonálásra alkalmasak, de X86 Win alapon sztem ez nem működik. Persze, ha net van, akkor minden van. Kérhetsz/vásárolhatsz nomadikus, vagy akár "földi" körzetes számot, amit beállítasz egy VOIP kliensben, és úgyanúgy indíthatsz/fogadhatsz hívást, mintha GSM -en tennéd.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Upo
addikt
Meg lehet próbálni, hátha a csempés áruházban van tárcsázó, esetleg még működhet is. De én inkább hordanék magammal telefont, azért egy asztali win10-re bízni a telefonos elérhetőséget bnem egy életbiztosítás.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
joergie
őstag
Sikerült OTG kábelt szerezni, megy is az egér, így már újabb probléma van. Nem kezeli a microsd-t a tablet, és wifi sincs rajta, úgyhogy valahogy kábelen kéne adatot csempésznem a tabletbe(driver). Tud valaki megoldást erre? sajnos másképp nem tudok adatot rárakni, mert a type c portra az egér van kötve.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz joergie #14479 üzenetére
akkor csak a pendrive marad
vagy még kötsz egy hub-ot az otg kábelre vagy összevarázsolsz egy olyan pendrive-ot, ami automatán telepíti a drivereket vagy legalább átmásolja a rajta lévő cuccokat a tabletre
ha az utóbbit választod, akkor egy autoron.inf-et kellene gyártanod, ami elindít mondjuk egy bat fájlt, amiben megírod a scriptet hozzá -
luciferk
senior tag
Szevasztok
Tegnap felajánlotta a miix 320 tablettem, hogy frissíteni szeretne win10 1709 verzióról 1803 verzióra ok mondom legyen, 1 óra tökölés után kiírja, hogy a frissítés sikertelen, ma délelőtt is ugyan ez történt, hogy miért sikertelen a frissítés arról nem ír semmit, szerintetek mi lehet a gond? -
Hoby
tag
Sziasztok.
windowsos tabletet keresnék "skorpió" gyanánt.
wifi mindenképp kellene
bluetooth (nem baj ha nincs mert van stick a vonalkódolvasóhoz)
csak kliens futna rajta az adatbázist hálózaton szinkronizálna.
40k-50k-s kategória mennyire használható atom procival? illetve milyet ajánlanátok ebben az ársávban?
kijelzőméret elvileg mindegy. -
inf3rno
nagyúr
Szvsz jobban járnál, ha oprendszer nélkülit vennél és valami alacsony igényű Linux-ot tennél rá. Feltéve ha létezik ilyen kütyü. Laptopoknál láttam ilyesmit. Az atom egyébként rohadt lassú, és ezek a SoC-ok néhány évnél nem bírják tovább. Ha meg csere, akkor minden egyben van benne, úgyhogy viszonylag drága. Én is mostanában cserélem a belét az enyémnek. 2 és fél évig bírta. Szerintem downgradelek, mert úgy 15-ből kijön 70k helyett a main board. Egyelőre nem volt prioritás, túl sok hülyeséggel kell egyszerre foglalkoznom.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Notebookok elertek az eletciklusuk veget, de nem tervezek mar gepbe fektetni, inkabb 2in1 tabletbe.
Kb 200-250dollart szannek ra, vevo vagyok a normalisabb kinai csodakra is, chuwi, voyo hasonlok
10-13 coll, ips vagy hasonlo jo minosegu kijelzo, netezesre, tartalomfogyasztasra, letoltesek menedzselesere, stb, semmi extra.
Nem kell surface szintu minoseg, de azert jo lenne valami modern architektura es valami normalis felbontas ami ujjal is jol vezerelhetoMiket erdemes most nezni? Kulfoldi gearbestes es hasonlo moka jatszik
-
margithid
veterán
Snapdragonos Windowsos táblagépekről mi hír?
Már tavaly is pedzegették, hogy jönnek ,de eddig még nem igazán hallottam róla, hogy kiadott volna valamelyik gyártó ilyen gépet.
Erről az emulálásról vajon mit lehet várni? Teljes kompatibilitást?
Árban vajon alámennek az intel procival szerelt gépeknek?
Régen volt gy Asus T100-am, bay trial atommal és 2 GB Rammal, de borzalom volt használni, akadozott, lassult, netezni se volt jó rajta, max e-book olvasásra volt jó. -
margithid
veterán
válasz Somatom #14493 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire lesz ez életképes.
Félek csak egy újabb microsoft próbálkozás.
Azt nem értem miért nem AMD-t bízzák meg, hogy fejlesszenek ki valami olcsó passzív hűtésű X64-es APU-t a mindenféle ARM megoldás helyett.
Intel ugye méregdrágán adja a megfelelő teljesítményt...(Core i sorozat) -
-
Papooo
senior tag
válasz margithid #14497 üzenetére
Használtam már T100-at, Miix2 (8" és 10"-os verziót is) Toshiba Encoret, és most is van egy ilyen Z3740 + 2 GB ram-os vasam (Stone Edutab), és nincs vele gondom. Néha még (ha nagyon elvetemült kedvemben vagyok) játszok is régebbi játékokat (Most Wanted, Massive Assault, CoD) vele.
Sokat nem lehet tőle várni, mert ezek a tabletek nem teljesítményigényes dolgokra lettek tervezve.
Arra ott vannak a Yoga, Flex (hogy csak a Lenovot említsem) és egyéb szériák.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
margithid
veterán
válasz Papooo #14498 üzenetére
Lehet nekem nagyok az elvárásaim.
Másik topikban írtam, hogy egy felújítottam notebook(core i5 2520M, 6 GB Ram, SSD) is elég lassúcska nekem néha.
Megszoktam a sebességet az asztali gépen (i7 4770, ssd), igy valószínű túlzó elvárásaim vannak, de ezt az Atom tabletet soha többé!
Érdekes módon a Xiaomi Redmi Note 5 sebességével nincs bajom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest