Új hozzászólás Aktív témák

  • KFChicken

    tag

    nekem kérdésem lenne. bár nemt udom hoyg megfelelő topikot választottam-e de majd kiderül..
    A lényeg annyi hoyg egészen a mai napig (majdnem) tökéletesen működött a gépem Xp Sp2 vel vígan elvolt. De oylat tettem véle ami valószínűleg betett neki egy picit. Ugyanis megpróbáltam rájönni hoyg az itthoni másik gépnek mely hardvereleme mondta fel a szolgálatot (úgy néz ki hoyg a winyó, ugyanis amikor bepakoltam a gépbe, power on és semmi elkezd zörögnia masina de se kép se hang hát jó akkor gondoltam megvan a hiba forrása, akkor visszaépítem a gépem. csakhogy uyganezt adta ki vagyis a 2 percel korábban még működő gépem úgy döntött hoyg nem akar elindulni, jó akkor végiglestem mindnet hátha elszúrtam valamit de nem. Elkeseredésemben, valamilyen belső kéynszer hatására kikaptam az alaplapból a elemet.hoyg miért ne kérdezzétek nem tudom. és láss csodát így már bejött a bootképernyő de aztán leállt és nem ment tovább annál hoyg feketeháttéren ugrál a pici vonalka a bal felső sarokban.
    mondom oké ha így akkor így úgyis újra akartam rakni a rendszert két ünnep között.
    csakhogy itt jön az igazi problémám windows telepítő be elkezdi felmásolni a fájlokat és kidob egy csúnya szöveget amivel nem találokoztam még (másik telepítővel a fájlok felmásolása elindul de picit később a gép is újraindul) szóval azt kéri frissítsek biost mert ne tetszik neki az acpi biosom mert nem felel meg az acpi előírásnak mondom mi van?
    vagy ha ezt nem akarom akkor szöveges telepítésnél nyomjam meg az f7 et az majd kikapcsolja és akkor zavartalanul foyltathatom a telepítést, én nyomom az f7et orrba szájba de NEM teszi ugyan ezt írja ki.
    ja és frissebb bios nincs a miután meglehetősen öregecske már az alaplap az utolsó bios van rajta

    Help please ( a képet-szöveget lefotóztam de nem igazán tudom hoyg lehet ide beszúrni. de ha elmondja valaki beszúrom.)

Új hozzászólás Aktív témák