Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myke01

    senior tag

    Pár napja dobtam újra a rendszert . Egy teljesen „szűz” XP SP3-at raktam fel , ami teljesen „buheramentes” telepítő volt. Annyira ,hogy még IE6 és WMP9 volt benne ,és semmi integrált frissítés . Viszont egy dolgot nem értek indításnál . Miért van az ,hogy az op.rendszer boot után a hálózat ikonja az értesítési területen (az óra mellett )csak jóval később jelenik meg a többi után ?
    A NOD32, és a "hangszóró ikon", stb. „szépen sorban” megjelennek , a hálózat ikonja viszont csak másfél perccel később bukkan elő . Ez mindig másfél perc , többször lemértem :) .
    Az előző feltelepített rendszereknél ez nem így volt ,azoknál nem volt ilyen „időeltolódás” .
    Minden driver fel lett telepítve : Chipset , VGA , AUDIO , LAN . Ugyanazokat a drivereket tettem fel ,mint az előző rendszertelepítéseknél (legfrissebbeket természetesen) , tehát nem a driverekkel lehet a probléma .IP-t routerrel osztok DHCP-vel, a gépen automatikus a TCP/IP protokoll a helyi kapcsolat tulajdonságainál .
    Mi okozhatja a "késést" a hálózati ikonnál ? A másfél perc az nagyon sok szerintem ,mivel az előzőekben nem így „viselkedett” :).

    Hogyan orvosolható a probléma ?

Új hozzászólás Aktív témák