Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Hello! Légyszi segítsetek, 2 gb mellé érdemes readybostot használni? Mert sajna az alaplap csak 2 gb ramot ismer fel, érdemes pendrivot venni és ha igen mekkorát?
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Hello! Ebből a winsxs mappából nem lehet valahogy biztonságosan törölni dolgokat? Mert nagyon sokat foglal...
-
noxon
őstag
Hello! Valamit nagyon elszúrtam légyszi segitsetek! A microsoftos autoruns nevü progival szórakoztam és azóta nem indulnak el a programok játékok semmi... csoda hogy az explorer megy... valamit kiír a winsock-ra is valami hibát... rendszervisszaállitásom le volt tiltva nem tudom vissza tölteni egy korábbi időpontra van valami ötlet? Nem szereznék újra telepiteni windowst
-
noxon
őstag
Ja meg valami wsa startup hibát is kiir ha el akarok inditani valamit... meg a winsockra
-
noxon
őstag
Hello! Biztos volt már róla szó, de nem akarom vissza olvasni a hatszázezer hozzászólást Szóval akinek realtekes alapalpi hangkártyája van, az 5.1-es hangot hogyan lehet beüzemelni? Főleg zene hallgatás közben.
-
noxon
őstag
Akkor te szerencsés vagy mert vista alatt nem megy az 5.1-es hang zenehallgatás közben...csak a mélynyomó meg az első két hangfal.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest