Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok,hogy tudom müködésre bírni az eaxot? (ALC889A) Xp-alatt ok vista alatt inaktív olvsatam,hogy átírták a vista alatt a hangdrivereket ezért nincs de valahogy müdödésre lehet bírni.
-
Morden24
nagyúr
válasz #41635072 #27046 üzenetére
64 bites rendszerben lehet 32 bites progikat is futtatni?
Ezzel nincs több gubanc és inkompatibilitási gond?Lehet, és általában nem is szokott gond lenni. Nem állítom, hogy nagyon speckó dolgoknál nem lehet, de felhasználói progiknál, játékoknál stb. nem lesz gond. Természetesen ha valami nagyon lényeges dolgod van, akkor vagy nézz utána, vagy krdezd meg. Én több, mint egy éve használok 64-es Vistát, és eddig semmilyen hátrányom nem volt belőle.
Ha mégis maradnék 32 bitnél, akkor mejik a jobb? 3*1GB vagy 4*1GB/2*2GB?
Szerintem a legjobb, ha veszel 1x2Gb-t, aztán ha akarsz, majd fejlesztesz, de ahhoz már érdemes 64-es oprendszer. Nem értem, minek neked 4 giga memória 32 bit alá?
Egyébként ha már muszáj az opcióid közül választani, akkor 2x2Gb, aztán egy része kihasználatlanul marad, ha 32bit-en nyomod.
Amúgy az energiagazdálkodáson belül hol, mert sehol sem találom.
Energiagazdálkodási terv megváltoztatása, és ott van valami USB-s cucc. De egyébként asszem bios-ban is lehet tiltani a "wake up on usb akármi" dolgot.
Amúgy setpoint nélkül is ez a helyzet, szóval vistával lehet a gond.
Gyanús, mert nálam ilyen para nem volt. Ettől persze nem kizárható. Kérdezd meg az egér topikjában.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
zolikaDB
veterán
válasz Core2duo6600 #27040 üzenetére
Köszönöm segítséged, de ez nem megy... Az összeset kijelöltem, továbbítás - de így nem továbbítja a freemailes címemre, leáll hibával, ill csak a mellékleteket küldené...
Az összes küldése gombra kattintva meg villan egyet, és semmi!
Mit tudok most csinálni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Criton
veterán
vistában hol van az az opció, hogy ne kapcsolja le egy idő után a hddt ?
-
moonman
titán
válasz Morden24 #27045 üzenetére
pedig bizony többet fogyaszt memóriából is, a 64 bites rendszeren ugyanazt az adatot vagy kódot több byte-on lehet eltárolni, bár ez maximum olyan másfélszeres növekedést szokott eredményezni, szóval nem okoz túl nagy problémát. sebességnövekedést viszont senki ne várjon a 64 bittől, nem erről szól.
egyébként részemről is támogatom a 64 bites Vista használatát, most már majdnem mindenhez van driver, főleg ha brand gépről van szó.
-
GD
őstag
vista 64bit-hez kellene audio grabber progi, az xp-es kedvenc aspi miatt nem megy (audiocatalyst) és ha lehet olyan, amihez nem kell külső encoder (lame és társai)
vagy létezik aspi vista 64bithez is?
köszi -
Morden24
nagyúr
válasz moonman #27076 üzenetére
Nem mondtam, hogy sebességnövekedéssel járna, viszont én pölö 32-esről 64-esre váltottam ugyanazon vassal (akkor 2Gb rammal), és nem vettem észre, hogy bármilyen szempontból jobban fogná, lassítaná a gépet. Igaz, számszerű mérésekbe nem mentem bele, hanem egyszerű user experience: nem láttam/éreztem különbséget. Ezért merem állítani, hogy veszteség nem igazán érheti az embert a 64bittel.
Sectumsempra - For Enemies
-
Core2duo6600
veterán
válasz zolikaDB #27055 üzenetére
egyesével és csak küldés
mert lefelé is jön akkor ugyanott vagy mint most(#27078) GD
Létezik aspi asszem de használd a media playert teljesen jó
megmonod neki hogy nem kell a windows media audio és utána oda kódolod ahová csak akarodGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
moonman
titán
válasz Morden24 #27079 üzenetére
az a rész már nem neked szól.
taskmanagerben eléggé tetten lehet érni, feláll install után és simán magasabban áll a mutató, mint ugyanazon a gépen 32 biten. hátránynak nem hátrány, ha 4 GB van, többet nyersz, mint amennyit vesztesz. (bár ugyanez igaz a lemezterületre is.)
-
-
GD
őstag
-
m4rc!
őstag
Van egy 20 gigás particióm, azon pedig 64bites Vista, hogy lehet, h a 32bitesnek simán elég volt, ez meg már teleszemetelte
Tudtok vmi tippet adni mit töröljek?
Hibernációt ill. a fájljait hol tom törölni?We are analog players in a digital world
-
Edween
őstag
Window mail hol tárolja a leveleit?
-
ent
őstag
Sziasztok
Segítsetek plz mert mostmá megőrülök. Leállítottam már az összes automata ütemező feladatot: defrag, index, windef valós idejű feladatait. A vinyók folyamatosan pörögnek, vmi még mindig vizsgálja vagy indexeli vagy mittomén mit csinál. A futó programok üres, a rendszer üres járata 96%on, CPU használata 4%.
Ennek ellenére minden gép indításnál vagy fél óráig pörögnek vinyók. XP alatt ilyen nincs. Egyébként minden normálisan működik.
Windef alatt már néztem milyen progik futnak, de ott sincs semmi "fölösleges". Új rendszer.
Vki?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
zolikaDB
veterán
válasz Edween #27089 üzenetére
Kösz És ezek milyen formátumban vannak és mit lehet velük kezdeni?
Core2duo6600: egyesével? De amikor a küldés opcióra kattintok, akkor miért csak villan egyet? Miért nem kínál fel címzettet stb? Amúgy akkor úgyis csinálhatom, h kijelöl mindet, és egy üres címre elküld, majd onnan az eredeti fiókba![ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
válasz zolikaDB #27097 üzenetére
És ezek milyen formátumban vannak és mit lehet velük kezdeni?
A kiterjesztésük eml, de nem kel kezdeni velük semmit, nekem csak azért kellett a win mail mappa, mert egy másik levelezőt használtam (incredi), és most ki mentettem a levelekt eml-ben és betéve a win mail mappájába, innetől a win mailben jelennek meg, ennyi.
-
ent
őstag
válasz moonman #27099 üzenetére
Én egy new vista user syndroma megbetegedésben szenvedek . XP alatt tudtam mindenről ami a rendszer alatt folyik, vistánál ez még új, önálló életet élő rendszerem megszokása mostantól a célom ... Azért
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest