Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
válasz Blue@X #45859 üzenetére
(#45857) DBob: Én közös munkacsoportba raknám a gépeket, és a munkacsoport számára osztanám meg az adott dolgokat. Ha jól tudom ezt Ubuntu is tudja kezelni a Samba-val.
Tudtommal nem lehet megosztani munkacsoport szinten külön. Illetve ha ez alatt a most vezetett homegroup megosztási dolgot érted, az bukta. Az win7 feature only. És még ha samba be is ágyazná x év múlva, attól még többi gép a lakásban nem.
Nekem anonim megosztás kéne aka. vendég Home Premium alá .... HA van. Bár már riogattak azzal hogy nincs
-
Windex
tag
válasz Blue@X #45859 üzenetére
Sziasztok!
A héten feltelepítettem a 64 bites Win7-et és egy elég bosszantó dologgal találkoztam. Bármilyen játékkal próbálok játszani kifagy a gép. Intró lemegy, menü betöltése előtt fekete képernyő és nem reagál semmire a gép. Egyedül a resident evil 5-öt sikerült működésre bírnom, de nem tudom hogyan, mert semmi extrát nem csináltam. Keresgéltem neten, meg itt a fórumban, de nem találtam egyelőre megoldást. Kipróbáltam 2 ati driverrel is, de semmi változás.
A másik kisebb problémám, hogy nem akarja felismerni a memóriakártyámat se telefonon keresztül, se kártyaolvasóban. Kipróbáltam másik gépen, ott működött rendesen.
Tudnátok segíteni megoldani a problémákat? Megkímélnétek egy Vista telepítéstől.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest