Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
Hallod ,sztem nem sokan vannak akik ezt lesik, legutóbb 1 éve néztem meg azt a menüt. Új,több ramom van most láttam h gyorsult!
hackeeeee! Jogos, de cpu tuningnál a sok lett a tesztekből, azóta: mennyen és kész! Lőre! De komolyra fordítva a szót, nem látok változást, a megszokott értékeket adja! néha ránézek mert felhoztad ezt a hibát.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Lőre
tag
Kipróbáltam az általad ajánlott verziót,bár az csak 4.6 os aminél már van újabb 5.1 es is.
Sajnos az eredmény ugyanaz 850 esnek látja a procit.
Nem hiszem hogy az X58 as chipsettel lenne gondja mert Xp alatt tökéletesen mért.
Csak most a win7 alatt butult be.Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!
-
félisten
Eddig nem is láttam, h az everest win 7 RC-nek hívja az OS-t.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
moonman
titán
válasz Moonline. #17044 üzenetére
ezeket simán meg lehet csinálni Aero-val, még csak sokat sem fogyasztana. egyszerűen ezek a koncepciók azért nem valósulnak meg végül soha, mert a gyakorlati hasznuk kb. semmi, viszont remekül akadályozzák, zavarják a munkát. én tuti megőrülnék egy ilyen izgőmozgó desktoptól, a csupakék ablakokról nem is beszélve.
eleinte mindig megy a brainstorming, de a kész termékre a vizuális effekteket pont annyira visszanyírják, hogy kellemes legyen, de ne zavaró.
(ezért is tartom nevetségesnek a kompiz/beryl/stb. hüje animációk mutogatását, amikor desktopról folyik a vita.)
-
moonman
titán
fyi
http://support.microsoft.com/?kbid=970858
"When you use Internet Explorer 8 to browse a Web site on a computer that is running Windows 7 Release Candidate (RC), Internet Explorer 8 stops responding. Additionally, you receive the following error message: A webpage is not responding on the following website: <Web site name>"
nálam a híres audio - power management eseménykor jön elő, amíg a hangcsipet inicializálja, IE kifehéredik és bedobja ezt az üzenetet, aztán persze megy tovább. felment, már nem csinálja.
-
swoody
senior tag
Honnan lehet leszedni a win7-t?
[link]
32bit/english/ok Aztán regisztráció és amikor belépek csak tőlti az oldalt és annyi. -
aginor
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet telepíteni ezt az RC verziót? A bootlemez mintha egyből oprendszert indítana, de azt előbb fel kéne telepíteni (mondjuk ki is fagy szépen)..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
-
t72killer
titán
válasz moonman #17063 üzenetére
kicsit olyan a dolog, mint a mobiltelóknál, egyre több a csilivili. SzVSz lesznek bőven 3rd party alkalmazások, amik erre az igényre fognak építeni, lásd pl a Circle dock, és ha már filekezelőt, böngészőt, csetprogit is írnak windows alá (mi más alá írják...) akkor azok is turbózhatják az aero külsejét egy kicsit.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
moonman
titán
válasz t72killer #17071 üzenetére
a Windows alapkiszerelésben sosem lesz ilyen bohócparádé, ezt lényegében borítékolhatom.
az persze más dolog, hogy ott a WPF és az Aero, amivel a 3rd party fejlesztők azt csinálnak, amit akarnak, ezért is van hozzá SDK. de a Windows önmagában mindig is konzervatív lesz, ugyanis az első a produktivítás, azt pedig többszörösen bizonyítottan csak hátráltatják ezek az izék.
-
törölt tag
Hát nekem tele van a töcöm
Már vista alatt is állandóan ez a jelenség volt, és most hiába szedtem le a jogtiszta Win7-et, szépen telepítettem, de ez a szemét is azt csinálja állandóan mint a Vista... esetleg valakinek ötlete:
A jelenség a következő.... pár percig megy minden rendesen, aztán egyszer csak MINDEN "not responding" , mondjuk úgy 20-30 másodpercig.
Aztán pár percig megint megy minden szélsebesen... és megint minden meghal és bámulhatom a képernyőt egy darabig...
És ez így megy folyamatosan, csak egyre rövidebb lesz az az idő, amíg hajlandó valamit csinálni, és egyre hosszabb az az idő amíg malmozhatok...Task managerben sem tudom megnézni, hogy mi az ami fogja a rencert, mert az is fagy... vinyó sem megy...
-
nfsu17
veterán
válasz #21346560 #17077 üzenetére
HDD Sentinek-el nézd meg azt a vinyót, hátha tele van hibával.
Plusz nekem régen a vinyó kábele megvolt gyűrődve (az a széles, fekete) és mindig kékhalált dobott. Mikor már telepítés közben jött a kékhalál, akkor esett le, hogy ez nem szoftver/driver lesz. Megmozgattam, kiegyenesítettem és azóta jó. SATA esetében már ennek is minimális az esélye. -
-
dashed
senior tag
[OFF]Sziasztok,
Jol sejtem ,hogy a hivatalossan kikerult rc akkor ugyan az mint amit mar lehetett szedni par napja?[/OFF]
-
dashed
senior tag
Koszi az infot
ez a franya off meg csak engem szivat mindig ? szerk: na most jo
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Nektek van olyan hiba, hogy fut egy program, pl. sajátgép vagy msn, két ablakkal, és mikor ráviszem a tálcán az ikonra nem jeleníti meg az ablakokat kicsiben. Vagy ha rákattintok se hozza elő. De nem kell, hogy két ablak legyen elég egy is és nem hozza elő, alt+tabbal tudom csak megjeleníteni. Ez miért van, másnak is van ilyenje?
═════════════════════════════════════════
-
Snowy_owl
őstag
Hello mindenki!
Szóval: Most raktam fel a win 7-et (nem először) és azt csinálja hogy ugye egy idő után bejön a képernyőkímélő majd még egy kis idő után kikapcsol a monitor és amikor ugye megmozgatom az egretet vissza kéne jönnie mindennek ez lenne az okés. De ő csak annyit csinál hogy visszakapcsol és marad a fekete képernyő. De a gép nincs lefagyva mert mikor megnyomom a kikapcsológombot akkor visszajön minden majd ugye kikapcsol. Szóval ha valaki tudja mi baja van kérem segítsen. Egyébként mikor régebbi verzió volt fenn akkor is ez volt.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Core2duo6600
veterán
A winportal.net -et a Firefox nektek is atacker site nak nevezi ?
Google által ?
http://kepfeltoltes.hu/090505/Snap1_www.kepfeltoltes.hu_.jpgGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
pete_21
addikt
válasz Core2duo6600 #17088 üzenetére
Nálam is ugyanez...
Ezt bejelentés alapján titulálja veszélyesnek? -
moonman
titán
volt vele egy kis gebasz, már intézkedtünk, hogy vegyék le a listáról.
-
Aullah
tag
Hello!
Új vagyok még, és lenne két kérdésem ha nem gond.
Eddig Xpt használtam, bár próbáltam Vistát is, de nem jött be, így visszamentem Xpre. Most úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt, fel is ment meg minden. De...
1. Ha elinditom a WoW-ot (szerintem a többi játéknál is csinálná, csak most ez van fenn) akkor ha esetleg közben youtube, vagy bármi más oldalon néznék videót, illetve ha gépemről néznék valami letöltött videót... akkor egyiknél sincs hang.
Pl. most hallgatok rádiót online, és ha elindítóm WoW-ot akkor elhallgat. Egyébként a játékban mindent hallok.
C-media 6501 Vistás driverét raktam fel (ilyen hangkártyám van), illetve raktam fel ac3 filtert, xvid és ffdshow kodekeket is, de így sem jó.
2. Winavi Video Converter nem akar működni :S Valaki tud valami alternatívát? Amivel tudok kiírni avit ilyen DVD videó formátumba és megy W7en?
-
Komplikato
veterán
Nem csak a Tűzróka, nekem pl. a Google is sipákolt miatta. Biztos tévedésből vagy valaki "jóakaratából" betették Feketelistába.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz Aullah #17091 üzenetére
Nem abba futottál bele, hogy alapból az aktuális főalkalmazáson kívűli többi progit lenémítja vagy lehalkítja a W7, ha csak máshogy nincs beállítva? Valaki írta, hogy 100%-ban lehet valahol állítgatni a futó alkalmazások hangerejét. Én még nem csekkoltam.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Aullah
tag
válasz Komplikato #17093 üzenetére
Nem tudom, mondjuk amikor lerakom tálcára wowot, akkor sincs hang semmin azon kívűl.
Sok kommentet olvastam, de ezt nem, esetleg ezt hol lehet megnézni? Mármint ezt a beállítást? -
-
aginor
veterán
Játszik itt valaki Win7 RC és Stalker: Clear Sky párossal? Nálam sajnos nem indul, mindig azt írja ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt, pedig már bent van..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Kartács
aktív tag
válasz Komplikato #17093 üzenetére
Ugyanúgy ahogy Vistanal is!
Klatty az óra mellett a hang ikonra majd keverő és ott találhatóak a futó alkalmazások hangerői.
(talán ott le van véve).i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Aullah
tag
válasz RootRulez #17095 üzenetére
Így néz ki amikor videón, youtubeon, online rádión is van hang:
http://img26.imageshack.us/img26/7971/normall.jpg
Ugyanazok futnak + wow, és csak játékban van hang:
http://img26.imageshack.us/img26/4986/wowalatt.jpg
Ahogy látom, kéne hang jönni a többiből is de nem jön :S
[ Szerkesztve ]
-
Paarthurnax
senior tag
Most szedem a hivatalos verziót, bár nem fogom újra felrakni, mert már több mint egy hete üzemel gond nélkül és még a webkamera affér is megoldódott. Egy dolog van hátra a Bluetooth beüzemelése, mert az első nekifutásra nem sikerült, de mivel nem is olyan fontos most, majd később vesződöm vele.
Valamennyire csökkent az akksi időtartama, mert eddig majdnem három óra volt, most meg fél órával hamarabb lemerül, de az annak is betudható, hogy kicseréltem a hdd-t és az új gyorsabban pörög mint a régi.
Szóval a hivatalos verzió most csorog lefelé, de az érdekes, hogy 300 és 600KB/s sec között ugrál a letöltés a Microsoft szerveréről, és nemrég az Apple-től töltöttem le egy hatalmas iso fájlt ami több mint 1MB/s-el jött. Nem panaszkodom, csak érdekes, hogy mennyivel gyorsabb egy kisebb cégtől tölteni. (és nem hiszem, hogy most annyira túlterheltek lennének a MS szerverei)Diablo 3 - BoGyesz#1484
Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest