Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Akkor majd ha többségben lesznek a használható app-ok majd utána kéne hozzájuk igazítani a desktop felületét. Bár szerintem ez az egységesítés zsákutca. Jó példa az érintő képernyőre kihegyezett alkalmazás. Asztali gépen még kinyújtott kézzel sem érem el a monitort (24 col).
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Már miért ne lenne opció. A gadget pakk egy program úgy mit egy Total Commander vagy Firefox. Egyiknek sincs "köze" az operációs rendszerhez. A csempék eddig sem tudták kiváltani az általam használt gadgeteket vagy a Rainmeter minialkalmazásait és ez nem valószínű, hogy változna.
A Win10 beta vs. Win7 beta pedig nem egy kategória. Nálam is hiba nélkül ment a hetes viszont most a Win10-nél csak a kapkodás megy pedig bőven ráérnének még vele. Aki váltott Win8-ra annak nem akkor nagy "újítás", aki még hetesen van annak pedig a Win10 sem fog annyira bejönni.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz Sztlaci #17369 üzenetére
Próbáld meg ezt: 8GadgetPack_Windows 8 / 8.1 / 10
-
< CyberBob >
őstag
válasz bandras0226 #21595 üzenetére
Azt is meg lehet oldani, hogy ne is keressen frissítéseket (eléggé megfogja a virtuális gépet)?
-
< CyberBob >
őstag
válasz bandras0226 #21620 üzenetére
Lesz frissítve, de elég havonta egyszer. Akkor meg minek terhelje a gépet a naponta kereséssel.
-
< CyberBob >
őstag
-
< CyberBob >
őstag
válasz bakosgabor57 #22513 üzenetére
Szerintem igen: [link] .
Persze ez csak egy tesztoldal a sok közül.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz bakosgabor57 #22522 üzenetére
Ki is kell kapcsolnia, kettő felesleges és lassítaná a gépet / összeakadnak. A riasztás meg egy újabb Win10 marhaság ami persze Win7-nél nem volt.
-
< CyberBob >
őstag
válasz 75kokoko75 #22639 üzenetére
Gyakorlatilag is, szépen tartja a fél percet.
-
< CyberBob >
őstag
válasz King Unique #23253 üzenetére
Kivannak kapcsolva az ajánlott frissítések és több hónapra visszamenőleg sem találtam a fentebb írt számú frissítéseket. Szóval egyenlőre még van megoldás a korábbi rendszereken az MS ámokfutása ellen.
-
< CyberBob >
őstag
válasz King Unique #23268 üzenetére
Nem, csak mint írtam az ajánlott frissítéseket nem engedem. Persze Win7-ről van szó.
-
< CyberBob >
őstag
válasz [CS]Blade2 #23306 üzenetére
A frissítések telepítésének módja legyen "Értesítés újraindítás ütemezéséről" és tegyél pipát a "Frissítések elhalasztása" elé.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz bazsimano #23313 üzenetére
Még bőven ráérsz váltani (2020-ig kap a Win7 javításokat). Majd ha jönnek az új generációs játékok (kb. jövőre) és tényleg lesz gyorsulás akkor érdemes lesz, de hétköznapi használat során nincs nagy változás.
[CS]Blade2: na igen a home verzió még a többihez képest is jobban le van butítva.
-
< CyberBob >
őstag
válasz FіkuszKukіsz #23319 üzenetére
Szerintem ki lesz tolva az időpont, vagy el is törlik. Nem akarja megismételni az MS a Win8 bakit, így az ingyenes váltás a legjobb esélyük a Win10 terjesztésére.
csaba951: én úgy tudom, hogy a fontos biztonsági frissítéseket akkor is telepíti ha az elhalasztást választod.
"A Windows 10 egyes kiadásaiban elhalaszthatja a számítógép frissítéseit. A frissítések elhalasztásakor az új Windows-szolgáltatások több hónapig nem lesznek letöltve vagy telepítve. A frissítések elhalasztása a biztonsági frissítéseket nem érinti."[ Szerkesztve ]
-
-
< CyberBob >
őstag
válasz #45185024 #26556 üzenetére
A Virtual CloneDrive jó eséllyel megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz Werkly #33697 üzenetére
Persze, hogy van: 8GadgetPack .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest