Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
Miért lenne értelmetlen?
Az hogy egyenlőre csak ezt a hibát vettem észre nem kizárható más programoknál sem vagy esetlegesen egy játék alatt...mivel két helyen is melózok így nem ülök a gép előtt állandóan. Igazából csak a rendszer van ssd-n a játékok vinyón vannak...de egyébként volt már reinstallom és pl FarCry4 ugyanonnan folytatta mint reinstall előtt...de ez a legkisebb gond.
Ha a 20 éves lázálomra gondolsz akkor keress utána nem hasra csapva írtam a 20 évet..
Ergo a cikk alapján mivel saját emberük fedezte fel a hibát....azért tudjuk hogy világ szinten bizony nagyon sok jó Hacker van...az is lehet ha ezt most nem veszik észre a büdös életbe se jöttek volna rá a rossz fiúk...
A lényegen ez sem változtat, összekaptak egy szar frissítést aminek nagyon sok ember köztük én is szívja most miatta a fogát...akinek meg nincs gondja...hát tegye össze a kezétTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Társasjáték topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest