Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok,

    nem is tudom hol kezdjem, mert rohadt ideges vagyok*.

    A lényeg hogy az utóbbi hetekben használhatatlan a gépem (Win 10, Dell precision M4800). Rendkívül belassul. 99% már csak böngészésre használnám, de már arra sem tudom.

    A gépen minden hivatalos, nincs rajta semmi fake program. Régebben is volt, hogy ha éppen valamit frissítet akkor pár napig szenvedett, vagy legalább is mikor bekapcsoltam a gépet mert kellet volna akkor pár óráig várnom kellet míg magához tért* ami roppant idegesítő ha az embernek éppen akkor kell.
    De a mostan több hetti szenvedésnek köze lehet a mostani Win 10frissítésekhez ami ha jól tudom még nem ért véget? …

    Tudnátok segíteni tanáccsal, linkel mi lehet a gebasz mit kéne csinálnom/ellenőriznem?
    Már belefáradtam/és nincs időm a netet böngészni … (és nem is tudok)

    köszönöm

    ezek már csak költői kérdések
    *miért van az hogy 2019-ben még mindig ott tartunk hogy az ember nem várhatja egy op rendszertől hogy magától működjön/ kiírja hogy mit csinál segjtéget ad diagnosztizal stb., és csak akkor tud vele boldogulni -ha valami baja van- (mart lesz baja ez 99.99%) ha jártas az informatikában … és naprakész.

    Direkt anno azért vettem egy erősebb gépet+official alkalmazásokat hogy sokáig ne kelljen új gépen gondolkodnom, de win 10 bénázásával nem számoltam.

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák