Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Döglött Róka #96626 üzenetére

    "Ez a crystal diskmark a világ vicce. Manga figurás diskspd gui Mellesleg rendszerlemez tesztelésre felesleges a diskspd. Ott a beépített winsat disk parancs."

    Ebből a "régi" hozzászólásból kiindulva kérdezném, hogy pontosan mit kell beírni a PowerShellbe, hogy azokat az adatokat kapjuk meg a hdd/ssd-ről, amit a CrystalDiskMark-ban kapunk? Most állok át majd ssd-re, és ha van a sebességmérésre beépített lehetőség, azt használnám. (Sajnos az általad linkelt leírások nekem magasak, és amiket beirkáltam belőlük a PS-be, nem adnak ki eredményt, persze lehet, hogy user error. Ez a parancssoros konfigurálás eléggé ingoványos talajnak tűnik, valószínű nem is a hozzám hasonló mezei usereknek van kitalálva. :B )
    Visszaolvasva látom, hogy külső progik helyett te mindig a belső megoldást preferálod. Ez nekem is szimpatikus, de egyszerű felhasználó lévén fogalmam sincs róla, hogy mit kell beírnom egyes feladatokra.

    "Lassan blogot kéne írnom a beépített eszközökről."

    Az hasznos lenne, mert egyelőre sokkal egyszerűbb egy külső szoftvert letölteni és használni, mint utánajárni, hogy van-e parancssoros lehetőség a feladatra, és ha igen, milyen karaktersort kell begépelni hozzá. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák