Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz Cs1csó #96841 üzenetére

    "a legördülő menü résznél oda is van írva hogy mivel mit tiltasz le"

    Igazából nincs, pont ez a gond ezzel a programmal. Van valamilyen magyarázat, de azt például sehol sem írja, hogy pontosan mit csinál. Ha valamiért nem tudod visszakapcsolni az egyiket, akkor fogalmad sem lesz róla, hogy hol, mit és miről állított el.

    Például a biometrikus azonosítást miért kell letiltani? Ha használod, akkor nyilván kell. Ha nem, akkor miért zavar? Mit jelent az "Advertisements via Bluetooth"? Mert nem azt, hogy a rendszerben reklámok jelennek meg. A kísérletezős kapcsoló is elég homályos, mert az MS nem állítgat csak úgy beállításokat.
    Van összesen 6 telemetriával kapcsolatos kapcsoló. Egyikre sem írja, hogy mit csinál (feladatot tilt, vagy szolgáltatást, fájlokat töröl, stb), csak az egyiknél van egy megjegyzés, hogy gondot okozhat valamilyen "Xbox programmal" kapcsolatos regisztrációnál.

    Most csak azokat néztem meg, amik az ajánlottal lennének kikapcsolva. Ennek a 90%-át a Gépházban ki is lehet kapcsolni, a maradékot pedig az ütemezett feladatok között. Igazából a fentiek miatt felesleges program.

Új hozzászólás Aktív témák