Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz Kékes525 #89651 üzenetére

    Most meg behozod a registryt... Kérlek, könyörgök, olvass már utána a dll hellnek, a component store-nak, a side-by-side assemblynek, vagy akár olyan alapfogalomnak, mint a dependency in programming, majd ezek UTÁN próbáld meg végiggondolni, miért tart sokáig a rendberakása a component store-nak (kapcsolódik még a dism startcomponentcleanup és resetbase kapcsolója). Nem sima keresésről van szó, hiába hozod azt fel példának, hogy de az milyen gyors, dependency fát kell építenie, hogy tudja, melyik részét vághatja ki a fenébe.
    Valóban tömörítget, ahogy a kolléga megjegyezte (valami tárhely resetbase nélkül is felszabadul), hiába van 8. generációs processzorod, az I/O a szűk keresztmetszet, ott pedig a csudijó SSD se mozgat meg gigabyte-okat, mert ez nem szekvenciális művelet (baromi sok kicsi darabka a filesystemen).
    Besírok, milyen magabiztossággal dobsz be világmegváltó ötleteket (assembly...), de rám mondod, hogy lenézem a Microsoftnál dolgozó mérnököket :( Gondolod direkt lassúra és átgondolatlanra tervezték a ki-tudja-hanyadik újraírásnál? (Nem ugyanaz a verzió van, mint pl. a W2k-nál)

Új hozzászólás Aktív témák