Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kisza25 #86678 üzenetére

    Egy build upgrade-hez általában 10-15 GB szabad hely azért szükséges, vagy akár még több is. A 13 GB határeset, de a másik válaszodban említett 6,3 GB már tényleg inkább a kevés kategória. Ez esetben szerencsésebb lett volna a korábban említett in-place upgrade az ISO-val és akkor meg lehetett volna spórolni C-re a letöltést és az az által lefoglalt tárhelyet. Valamint nemrég azt írtad, hogy csak netezésre használod azt a gépet és a Windowsra sok program sincsen telepítve, sőt kb. alig van rajta valami. Vagyis ez esetben az újratelepítés is megfontolandó, illetve ha végül máshogyan nem megy.

    (#86695) Vardar:
    Nemrég volt szó arról, hogy szimplán csak a rendszermeghajtó kicserélése nyilván nem érinti a licenc érvényességét. Az akkor gond, ha alaplapot, vagy akár komplett hardvert cserélsz. De még akkor sem feltétlen, mert ha össze kapcsolva a licenc a Microsoft-fiókkal, akkor akár jelentős hardvermódosítás után is újraaktiválható a rendszer (bővebben).

    (#86697) malnabokor:
    A build upgrade normál esetben a személyes fájlokat nem törli, de amikor így meg van kavarva, akkor más lehet a helyzet. Ezért sem szerencsés több meghajtóra pakolni a rendszert, illetve annak egyes részeit... Maguk a fájlok egyébként nem feltétlen vesztek el, ha csak sima törlés történt és azóta nem lettek új fájlok másolva arra a helyre. Ez esetben egy adatmentő programmal még talán lementhetők.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák