Új hozzászólás Aktív témák

  • Fishor

    senior tag

    Sziasztok!

    Van egy asztali gépem és egy notebookom. Korábban be volt állítva az otthoni csoporttal a megosztása a meghajtóknak úgy, hogy oda vissza tudtam módosítani a dolgokat. Mióta eltűnt az otthoni csoport, csak az asztali gépről látom a notebookot (pingelve látom oda vissza egymás ip jét). Elvileg meg van osztva minden. A hálózatfelderítés ugyanúgy be van kapcsolva mindkettőn, 128 bittel (valahol láttam hogy a másikra kell állítani, de azt sem tudom mi a különbség) valamint a jelszavas megosztás is be van kapcsolva (igaz jelszó nincs beállítva a felhasználó névhez). Állítgattam a biztonság fülnél, hogy létrehoztam a mindenki nevet teljes hozzáféréssel (korábban ez oldotta meg a problémát még otthoni csoportnál, de őszintén megmondom, nem tudom hogy itt mit mi a fontos és mit mire kéne állítani. van itt felhasználó, mindenki, hitelesített felhasználó, rendszergazda stb, de nem tudom igazán mi mire való. Ráadásul amikor hozzáadtam egy ilyen mindenki csoportot a laptophoz akkor utána az asztali sem látta a notit, viszont amikor az asztaliról kikapcsoltam akkor meg a noti látta az asztalit de jelszót meg felhasználónevet kért, amire nem fogadta el egyik felhasználónevet sem mivel nincs jelszó.
    Még a funkció megosztásoknál is néztem hogy engedélyezve van midnen csak a saját eszközökön, bár ezt próbáltam a nyilvánosra is engedni.
    Szóval valaki tudna egy leírást linkelni, vagy leírni, hogy mit kell beállítani, hogy működjön oda-vissza a meghajtóim megosztása? Már teljesen tanácstalan vagyok, minden tőlem telhetőt kipróbáltam.

    Üdv: Fishor

Új hozzászólás Aktív témák