Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz Kékes525 #85216 üzenetére

    "De ez nem írja felül azt amit írtam, mert ez a gyakori funkció frissítésnek a következménye (okozat) és nem az oka. "

    Rohadtul nem, tudod a 3rd party fejlesztő se viccből fejleszt. Ő is szeretne új feature-t bevezetni a saját alkalmazásába és ha az nem megy valamiért, megfelelő csatornán jelzi az OS fejlesztőnek, az OS fejlesztő ha ezt hibának véli, átgondolja hogy átalakítsa a kódot mert van üzleti hatása a hibának, vagy úgy hagyja. Ezért hasznos a féléves release, mert nagyon gyorsan lehet alkalmazkodni az elvárásokhoz.

    Ugyanez igaz az feedback hubra, ahol aktívan tesztelik és lehet átszabni dolgokat szavaszatok alapján, ezeket szintén elbírálják, ha implementálható, akkor implementálják, fél évente, hogy gyors legyen a reakció és a user boldogok.

    Teljesen rossz oldaláról fogod meg a dolgot, nem hobbiból írnak hibákat a rendszerbe és vezetik be a fél éves release-kor, hanem pont fordítva. Épphogy javítanak.:) Nyilván aki most állt át 10-re (pffff:D) annak ez furcsa és próbálja okosnak tűnve elmagyarázni mindennemű háttértudás nélkül hogy ez miért szar, de mint fentebb írtam, nem azért van a release hogy bugokat implementáljanak.

    Ezért vagy vakon;) De mondhatnám úgyis, hogy fordítva ülsz a lovon.

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák