Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz dchard #84710 üzenetére

    Felhasználói feltételeket fogadtál el. Ennyire nem világos? :U Nem sikerül megérteni használati licence-t vettél, kvázi "béreled" amit csak a téves autós hasonlatodra hoztam fel a lényeg nem a te tulajdonod a Windows és a meddigre is ott a válasz...) A tényszerű bizonyíték az EULA, Settings -> System -> About lap alján olvasgasd Microsoft Services Agreement és Microsoft Software Licence Terms, ne engem fárassz. :)

    The software is licensed, not sold. Under this agreement, we grant you the right to install and run one instance of the software on your device (the licensed device), for use by one person at a time, so long as you comply with all the terms of this agreement.

    (Mellesleg ha olyan az ízlésed minden hiszti nélkül bele tudsz túrni a rendszeredbe 3rd party tweaker programokkal úgy ahogy nem szégyellsz ha nem tetszik a Windows Update vagy más rendszerfolyamat.)

    SP4C3: LOL egyik héten MS bérenc vagyok, bizony kapom a havi apanázst Redmondból :D másikon meg elzavarnak használjak Linuxot mert érvelve kritizálom a rossz döntéseiket a Windows fejlesztésében, sajnálom nem tudok megfelelni mindenkinek ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák