Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz pc360 #81596 üzenetére

    Akármelyik lehet kétes, ha összevissza kattintgatnak bennük az emberek, aztán amikor tweaker program miatt nem megy egy funkció akkor hirtelen a Windows a szar. Egy régi név CCleaner is haza tudja vágni a keresőt például, előfordult az is malware került bele, ha egy shutup10 akármivel letiltogatnak ezt meg azt aztán csodálkoznak nem működik valami. [link]

    Egyébként kíváncsi lennék "MS kémkedés" címszóval akik beletúrnak a rendszerbe, hányan olvassák el a tweaker programok privacy policy oldalát ők mit gyűjtenek, tárolnak, osztanak meg. :) [link] és [link] attól nem félnek csak a Microsofttól, juj meg ne tudják Redmondban milyen gépen melyik app miért fagyott le, milyen 3rd party akad össze frissítésekkel stb.

    (#81616) pc360 Tök felesleges általánosítás, UAC tud hasznos lenni és nem idegesítő, nem nyomi user aki alapértelmezetten használja. Teljesen jó hogy van, egyébként registry nélkül is le lehet húzni minimumra ne értesítsen egyáltalán. Alapértelmezetten egy Defender+Smartscreen+UAC megfelelő védelem.

Új hozzászólás Aktív témák