Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz kali #79976 üzenetére

    Hali!

    Tiszta telepítéssel nekem is hibátlanul megy és ismerősömnek is zsír az 1803.
    Van rokonságba gép 1709-ről frissülne 1803-ra, már el se indul, valami hibát ír ki a gépházban. Előtte a megjelenéstől 1709-ig jól ment.
    Holnap a kezem alá kerül, újrahúzom a francba és letiltom a build update-ket. Majd ha lesz új kiadás, akkor kap egy reinstallt.
    Jut eszembe, registryvel hogyan tudom örökre tiltani a kiadásfrissítéseket? Nyilván nem örökre az az örökre, csak azt szeretném hogy ne kelljen azzal macerálni hogy ha jön majd ősszel az új frissítés, és mondjuk csak karácsonykor tudom újrarakni, szóval ne legyen akkor vacakolás ezzel a 365 napos beakasztással.
    Win10Pro a rendszer, az az OO Shutup program mit módosít a registryben?
    Én már amúgy félévente újrarakom a gépem, ennyi belefér, cserébe nem takarítgatom meg mókolom a rendszert, felcsapom a friss telepítést, felmásolom az adataimat, a store kivételével minden UVP marhaságot levágok a fenébe, és használom. Néha lemezkarbantartó + temp mappát kipucolom, és nincs semmi gondom.

    Illetve kettő, egyrészt fekete nézetbe minden ablak villan egyet amikor megnyitom (Win7-nél nem volt ilyen), másrészt pedig a memóriából érzésre szívesebben dobál ki alkalmazásokat akkor is ha nincs tele, a 7-nél valahogy a tálcáról visszanyitás gyorsabb volt.

    De ez a kettő fennáll amióta Win10-re jöttem még tavaly, más gondom tényleg nem nagyon van vele:)

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák