Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz #86564352 #79973 üzenetére

    Üzleti kategóriás, megfelelő (Windows 10) támogatottságú laptop és 20 éve Windowst használó, az átlagnál hozzáértőbb felhasználó: Az őszi nagy frissítéskor is megborult a rendszer, kinyíródtak az illesztések; LAN, wifi, bluetooth...stb., nem működtek rendesen, illesztők újrahúzása, aztán működnek megfelelően, de az eszközkezelőben...stb. #2, #3 és társai, buherálás a rendszerleíró adatbázisban, értékek nullázása, probléma megoldva, de a rendszer stabilitásával utána is voltak gondok, ezért újra lett inkább telepítve a Windows 10, immár az újabb verzió, rendszer bekonfigurál és minden szuper.
    Fél évig hibátlanul működött a rendszer, aztán jött a tavaszi nagy frissítés, megint alávágott a rendszernek, sokkal jobban, mint ősszel, hosszan lehetne sorolni a problémákat, egy hányadát már leírták előttem itt és más topikokban, mert sok felhasználónál jelentkeztek.
    Ismét teljes Windows 10 újratelepítés ... kellett volna, de besokallás, Ubuntu fut már a laptopon.
    A feleségem laptopjára elengedhetetlen a Windows, ha a home office napokra nem akarja a céges laptopot hurcolászni haza, eddig 8.1 volt rajta, 4 éve hibátlanul működött, néha kitisztítottam a rendszert, megélt számtalan frissítést és sosem volt nagyobb probléma, eddig direkt nem frissítettem 10-re, most a már tavaszi nagy frissítést megélt 1803-at tisztán telepítettem fel rá, bekonfiguráltam és hibátlanul működik.
    Vélhetően az én laptopomon is probléma nélkül futna, ha teljesen tisztán húzom újra a 18033-at, de tényleg elegem lett, hogy félévente ez van és egyelőre eldobtam a Windost.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák