Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Bici #79387 üzenetére

    Magam részéről utálom az ÖSSZES UWP-s appot és törlöm is MINDENT nem sokkal a telepítés után erre ezt a programot használom: DWS a 2.2.2.2-es verziót ebben lehetőség van egy kattintással az összes UWP-s appot törölni FONTOS! számos dolgot lehet még megváltoztatni ezzel a programmal de az már kockázatot hordoz ezt a részt elegendő használni (a pontos használatról privátban tudlak részletesen tájékozatatni)

    Ezzel annyit nyersz hogy nem fognak futni a háttérben és helyet is megtakarítasz ugyanis van köztük pár játék is sajnos amiknek a telepítéséért biztos jó pénzt kap az MS.

    Megjegyzem van pár beállítás amikről szintén inkább privátban itt a fórumban lehet hosszúra nyúlna.

    A "ceges Win10-et" mit takar? Melyik verzióhoz van kulcsod? [ITT] egy leírással egybekötött táblázat ahol láthatod hogy mik a különbségek a főbb windows 10 kiadások között.
    Azt mondom hogy OTTHONI használatra bőven elegendő a HOME verzió. A PRO verziónak otthoni használatra én 3 helyen látom némi előnyét:
    1. bitlocker - ha titkosítani akarod a meghajtódat - otthoni használatra nem hinném hogy fontos
    2. windows biztonsági és/vagy verziófrissítések halasztása - erre amúgy a O&O ShutUp10 is képes sőt korlátlan ideig a PRO-val szemben ami talán max 1 évig. Ez egy ingyenes program. A biztonsági frissítések elhalasztását nem ajánlom DE a verziófrissítések elhalasztásának már látom értelmét: vagy azért mert manuálisan szeretnéd telepíteni majd tiszta telepítéssel vagy biztos ami biztos alapon inkább várnál mondjuk a verziófrissítés utáni 2. patch keddig hogy minél kevesebb bug legyen.

    3. a windows defender - és úgy általában a windows védelmének - jobb testreszabhatósága, de mivel én külső féltől származó védelmeket prefereálom (jelenleg Avast Free) ezért ez sem egy nagy fegyvertény.

    GEPESZ66

    A TeamViewer-t számos eszközre lehet telepíteni PC-re, androidos telóra, IOS-re is stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák