Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Sub-ZeRo #78590 üzenetére

    Nem fikáztam a rendszert.

    Mielőtt összevissza írsz, olvasd el amit írtam. Azt látom, hogy egyáltalán nem olvastad el, mert akkor ilyeneket nem írnál. Azt is látni, hogy nem értesz hozzá és elvakít az, hogy fanatikus hívő vagy.

    Erről tudtál? " Mindenkinél más a hardver, szoftver, beállítás környezet és a felhasználói szokások, ettől pedig erősen függnek, függhetnek a problémák." Nem hiszem, hogy erről tudtál, mert akkor ilyeneket nem írnál.
    Ha tetszik ezek miatt nemhogy nem fikáztam a Microsoftot, hanem rendkívüli módon agyon dicsértem, veled ellentétben, mert nagyon nehéz ilyen körülmények között olyan programot írni, ami mindenkinek megfelelő. Gyakorlatilag lehetetlen.

    "Képzeld el, nekem így van a rendszer telepítve és semmi bajom nincs vele!"

    New Yorkban is a 10. utca 42. ház 35. lakásban van egy ember akinek szintén tökéletes. :D Ezek bizonyítékok? :( Nem, ezek több mint röhejesek. :Y

    "Az, hogy te nyúkálsz a regisztrációsd adatbázisban, az már a te bajod, "

    Ha a színek között néhány beállítás megváltoztatásától lenne a ritkán bekövetkező lefagyás, akkor a Microsoft elmehetne perecet árulni. Szerinted pedig ez van. Miért javasolod a Microsoftnak azt, hogy inkább perecet áruljon? :D Abba hagyhatnád a sorozatos Microsoft fikázást.

    "Amúgy meg ha a rendszernek valami driverrel baja van, akkor nem egyből a windows a szar, "

    Ez lehet, hogy szerinted így van, de szerintem nem. Mindig is a driver gyártóját hibáztattam. ezért sem telepítettem másodszorra semmi külsős drivert. Csak az van meg amit a Microsoft felrakott magának.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák