Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Sziasztok!

    A legfrissebb win 10 pro -t (verzió 1709 build 16299.192) használom egy Asus x402ca laptopon, s már megőrjít.
    A start menü és a tálca semmit nem reagál, pl az óra vagy hangerő ikonra akarok kattintani. A windows updaten teljesen naprakész a rendszer.

    Ha leállítom a gépet és bekapcsoló gombal kapcsolom be akkor működik a start menü és tálca(szerencsére), de ha valami miatt újra kell indítani gépet, vagy én magam újra akarom indítani akkor az újraindítás után már nem működik a tálca.. de ha leállítom és bekapcsolom a laptopot akkor működik. 20x reprodukáltam már a hibát, s így van hogy újraindításnál nem megy, sima bekapcsolásnál megy.

    A neten keresgéltem erre, s maga a windows fórumon mutattak mindenféle parancssorokat a cmd-ben, megcsináltam, de továbbra sem működik jól.

    Felidegeltem magam, s teljesen leformáztam a vinyót, s újraraktam a windows 10 prot, elsőnek 1703 -as verzióval, de az már kiabált egyből hogy van frissítés s rá is mentem így ugyan így a 1709 ás a 16299.192 -es windows lett a vége ,s megint nem működik a tálca és start menü gép újraindítás után!! (Normál leállítás és bekapcsoláskor működik továbbra is).

    Már nem tudom mit csináljak, háromszor telepítettem már újra a gépet és mindig előjön ez a hiba. Mi a megoldás? Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák