Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Воланд #6934 üzenetére

    Kíváncsi leszek, mi fog történni akkor, amikor egy insider user újra akarja telepiteni a gepet.
    Vagy mi lesz akkor, amikor gépet cserél.
    Azért variálok itt magamban, hogy kell-e nekem a 10, vagy sem, mert én is szeretek kipróbálni, használni új dolgokat. De a 8-as vonal annyira nem győzött meg. Ráadásul van pár hülyeség, ami a legelso 8.0 óta tetten érhető, és ezek bosszantanak.
    - Ha több usb eszközöm van, akkor hülyeseget csinál leválasztáskor. Pl. külső HDD-ről másolok pendrivera, akkor a pendrive leválasztása után eltűnik az USB ikon a taskbarról, a HDD-t nem tudom leválasztani. Meg ilyenek,
    - Nem tudom miért, nálam a gépházon lévő kikapcsoló gomb a 7-esen tökéletesen működik, 8.0 óta viszont nem akar működni. Néha hajlandó vele kikapcsolni, de általában nem. Ez a nyolcas alatt marha zavaró volt, mert ott a startképernőn nem volt kikapcs gomb.
    - azt vettem észre, ha kikapcsolom a hibernációt, akkor marhára meghülyül a rendszer altatáskor. Volt olyan, hogy a beállított fél óra után elment aludni, de olyan téli álomba merült, hogy alig lehetett visszakapcsolni a gépet. Power gomb nyomásra felkapcsolt, égtek a ledek, forgott a venti, aztán megint magába zuhant. kb 2-3x kellett elindítani, mire elindult
    - fast startupot nem használom, mert lehet, hogy gyorsabban indul (mondjuk 1másodperccel), de lassabban áll le, mert néhány gigát kiír leálláskor az SSD-re.
    - A levelező, naptár alkalmazásokat szívesen használnám, ha bármiben is jobbak lennének a mostaniaknál (thunderbird, emclient, ésatöbbi). De sajnos nem. A google naptárakkal nem igazán működik együtt, pl. a megosztott naptárakat nem látja. Emailről sosem kapok értesítést, pedig 3 éve, a win8 óta mondják, hogy van ilyen, lesz ilyen. De mégsem.
    - Az, hogy az új start menü, meg a taskbar mennyire stabil, mennyire omlik össze magába, azt még betudom a bétarendszernek. De, ha karácsonykor is még ilyen lesz, akkor morcos leszek.
    - spartan böngésző még nagyon kezdeti stádiumban van, lassú, látszik, hogy erőlködik.
    - Modern appokból nemigazán használok semmit, mert nem nagyon van mit. Asztali PC-ről beszélek.

    Ezeket természetesen bőszen írogatom a feedback appba is. Már amikor a feeedback app nem omlik össze :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák